Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης Μυτιλήνης για τον άθλιο ρόλο της Τουρκίας και των ΜΚΟ στην λαθρομετανάστευση

No Comments Share:

Ανακοίνωση του συνδυασμού Ελεύθεροι Πολίτες της δημοτικής κοινότητας Μυτιλήνης

“ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Είναι γενικά παραδεκτό από όλους ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί τις μεταναστευτικές ροές, τις ΜΚΟ και τους «αλληλέγγυους» προς όφελος των εθνικών της συμφερόντων, αδιαφορώντας για πνιγμούς, ανθρώπινα δικαιώματα κλπ. Παράλληλα στις δικές μας ακτές έχει στηθεί ένα συνονθύλευμα υπερεθνικών οργανισμών -οργανώσεων που υποτίθεται ότι βρίσκονται εδώ για «προσφορά βοήθειας» στους «πρόσφυγες». Ουσιαστικά όμως, συμπλέουν με τις επιδιώξεις της Τουρκίας και άλλων χωρών γιατί έχει δημιουργηθεί μία ‘’win-win’’ κατάσταση, κάνοντας τους ταξιθέτες στις ανθρώπινες ψυχές. Οι δεκάδες ΜΚΟ πάντα γνωρίζουν το σημείο και την ώρα της αποβίβασης των επιβατών της κάθε βάρκας κάτι που δηλώνει πολλά…Είναι προφανές πώς τα νησιά μας έχουν γίνει απλά ένα «χωράφι» όπου δρα ανεξέλεγκτα κάθε καρυδιάς καρύδι,όπου κάποιες ΜΚΟ μπορεί να λειτουργούν ως βιτρίνα τόσο για δουλέμπορους όσο και για μυστικές υπηρεσίες ή ακόμα και για ροές χρηματοδότησης τζιχαντιστών.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο πληθυσμός των μεταναστών στα τρία μεγαλύτερα νησιά της Περιφέρειας (Λέσβος, Χίος, Σάμος) στα τέλη Αυγούστου έφθασε περίπου στα 21.000 άτομα (Λέσβος: 12.500, Χίος: 3.000, Σάμος: 5.500). Το μεταναστευτικό ζήτημα δεν είναι πλέον πεδίο άσκησης ανθρωπιστικών ιδανικών, αλλά θέμα ποινικό, ασφάλειας, ταυτότητας και πολιτισμού. Η αλλοίωση δεν προϋποθέτει «καθαρότητα» όπως λένε οι λαϊκιστές, οι ανίδεοι και οι επιτήδειοι, αλλά τήρηση ισορροπιών σε ένα οποιοδήποτε σύνολο ανθρώπων που μοιράζεται κάποιες αρχές σε επίπεδο πολιτισμού, κοινωνικής οργάνωσης και λειτουργίας. Η αλλοίωση είναι πιο εύκολη να συμβεί όταν αυτή η ομάδα βρίσκεται στα σύνορα.
Υπό το πρίσμα των ανωτέρω παραδοχών, ο συνδυασμός μας στηρίζει τις θέσεις που διατυπώθηκαν ομόφωνα στη σύσκεψη των Δημάρχων Βορείου Αιγαίου, που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης στις 4.9.2019 στη Μυτιλήνη, όπου διαπιστώθηκε και καταγράφηκε ρεαλιστικά η επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται καθημερινά με την αλματώδη αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Ιδιαίτερη σημασία επίσης έχει το γεγονός ότι ο κ. Μουτζούρης κατά την ορκωμοσία του μαζί με το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο μερικές ημέρες πριν, όρισε το «μεταναστευτικό» ως το κυρίαρχο θέμα της Περιφέρειας και δήλωσε ότι τα νησιά δεν πρέπει να αλλοιωθούν φυλετικά, θρησκευτικά και εθνικά, δηλώσεις τις οποίες υπεραμύνθηκε σθεναρά απέναντι στις αγωνιώδεις προσπάθειες δημοσιογράφων τηλεοπτικού καναλιού πανελλήνιας εμβέλειας, που κάνουν δημοσιογραφία από τα γραφεία των Αθηνών μακριά από τα προβλήματά μας και που προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον πείσουν να τις ανασκευάσει.
Οι «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» συγχαίρουμε λοιπόν τον νέο Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη για τις θέσεις και την αγωνιστική του διάθεση και είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε έμπρακτα τις όποιες άμεσες ή μελλοντικές ενέργειές του προς την κατεύθυνση αυτή, συμπλέοντας πολιτικά μαζί του με σκοπό το καλό της πόλης μας και όλων των νησιωτών.
Τα περί «ακροδεξιών» που επικαλούνται κάποιοι αποτελούν «προφάσεις εν αμαρτίαις» που χρησιμοποιούν ταμπέλες για να τρομοκρατήσουν και να φιμώσουν τους πολίτες και τους νόμιμους εκπροσώπους τους. Κάποια στιγμή η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να ασχοληθεί μαζί τους.

Μυτιλήνη, 5 Σεπτεμβρίου 2019
Συνδυασμός Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Previous Article

Τελετή τιμής στην Ξάνθη για τον θανόντα πράκτορα τουρκικών συμφερόντων

Next Article

Απήγαγαν τους Κούρδους, τους σκότωσαν, τους τσιμέντωσαν και η υπόθεση παραγράφηκε….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *