Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H AΛΑΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΓΕΜΕΝ

1 σχόλιο Share:

Εγεμέν Μπαγίς : ¨Εμείς , εάν έχουν ανάγκη από φράχτη στήνουμε φράχτη και εάν θέλουν να σκάψουν τάφρο, και τάφρο σκάβουμε¨

Ο υπουργός Ε.Ε. και αρχιδιαπραγματευτής Μπαγίς, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στα πλαίσια των επαφών του στις Βρυξέλλες, αναφέρθηκε στο θέμα της βίζας και στην κατασκευή του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ο Μπαγίς αναφερόμενος στο γεγονός πως η πιο καλή πρόταση για ην κατασκευή του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα ήρθε από μια τουρκική εταιρία είπε πως : ¨Το θέμα τα λέει από μόνο του όλα. ¨Εμείς , εάν έχουν ανάγκη από φράχτη στήνουμε φράχτη και εάν θέλουν να σκάψουν τάφρο, και τάφρο σκάβουμε. Δόξα τω Θεώ, μετά την Κίνα έχουμε τον πιο ισχυρό εργοληπτικό τομέα στον κόσμο. Τώρα το αν οι φράχτες και οι τάφροι θα σώσουν ή όχι την Ελλάδα από την οικονομική κρίση, αυτό ας το λογαριάσουν οι ίδιοι. Ας γίνουν εκλογές στην Ελλάδα να ιδρυθεί κυβέρνηση, και συνεχίζουμε τις επαφές μας από εκεί που τις αφήσαμε¨.

 Εφ. Μπιρλίκ 23-5-2012

Σχόλιο : Ναι κύριε Μπαγίς όντως έχετε πολύ ανεπτυγμένο κατασκευαστικό κλάδο τον οποίο δεν τον έχουμε εμείς στην Ελλάδα . Επίσης δεν έχουμε πολεμική αεροπορία που να βομβαρδίζει αμάχους (Ουλούντερέ), δεν έχουμε 100 δημοσιογράφους στις φυλακές, δεν υπάρχει στην Ελλάδα ποινή κλεισίματος εφημερίδας, δεν έχουμε απαγορευμένα βιβλία, δεν έχουμε κόμματα που έκλεισαν με δικαστική απόφαση, δεν έχουμε χιλιάδες γυναίκες κάθε χρόνο νεκρές από την βία των αντρών, και δεν έχουμε τέλος χιλιάδες αγνοούμενους που συνελήφθησαν και….χάθηκαν.

Beautiful Turkey !   

Previous Article

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ

Next Article

ΠΟΙΝΗ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΣΕ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nullam id diam libero eget Donec Curabitur dictum