Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΓΕΜΕΝ ΜΠΑΓΙΣ: ¨ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ¨

No Comments Share:

Κάποιες αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων είναι παράλογες

Ο Εγεμέν Μπαγίς-πρώην υπουργός ΕΕ, μιλώντας στον ελληνικό τύπο, δήλωσε πως ¨ Κάποιες αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων είναι παράλογες. Σαν να θέλουν κάποιοι να σαμποτάρουν τις σχέσεις Τουρκίας-Ελλάδας¨.

Ο Εγεμέν Μπαγίς-πρώην υπουργός ΕΕ, έδωσε συνέντευξη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ελλάδας. Στις δηλώσεις που έκανε ο Μπαγίς, σχολίασε τις σχέσεις των δύο χωρών. Ο Μπαγίς σχολιάζοντας τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων σχετικά με τους 8 πραξικοπηματίες στρατιωτικούς, είπε:  Κάποιες αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων είναι τόσο παράλογες, που μερικές φορές υποψιάζομαι πως υφίστανται πιέσεις από το εσωτερικό και το εξωτερικό με σκοπό να σαμποτάρουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις…… Δεν κατηγορούμε την ανεξαρτησία των ελληνικών δικαστηρίων. Αλλά κανένα έγκλημα δεν πρέπει να μένει ατιμώρητο. Αυτό είναι κανόνας του διεθνούς δικαίου¨.

Αναφερόμενος στην κράτηση ων δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου ως τις 14 Αυγούστου, ο Μπαγίς είπε: ¨ Γνωρίζω ότι οι αρμόδιες αρχές και από τις δύο πλευρές βρίσκονταν σε στενή επαφή καθόλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου και Έλληνες αξιωματούχοι, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούσαν να επισκεφθούν τους αξιωματικούς στην Αδριανούπολη. Πρέπει να παραδεχτώ ότι ο ρόλος του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου, από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν σημαντικός, δεδομένης της μακροχρόνιας εμπιστοσύνης και φιλικής του σχέσης με τον Πρόεδρο Ερντογάν. Είχε μεταφέρει συνεχή μηνύματα στον Πρόεδρο και όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς

…………….

Αυτό που εσείς αποκαλείτε παραβιάσεις του εναερίου χώρου σας, είναι πτήσεις των τουρκικών αεροσκαφών στον διεθνές εναέριο χώρο. Η Τουρκία δεν κάνει βήμα για να προκαλέσει την Ελλάδα, αλά διαφυλάττει τα προερχόμενα από το διεθνές δίκαιο συμφέροντα της. Οι δύο χώρες είναι μέλη του ΝΑΤΟ  και είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunan-yargisinin-bazi-kararlari-mantiksiz-11176102/

25/8/2018

 

Previous Article

ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ…

Next Article

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΑΥΚΗ : ¨ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *