Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΝΤΟΝΕΣ¨ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

0 σχόλια Share:

11 λεπτά έντασης στο Αιγαίο

havada-tacizf097fb1743aaff9e8a71

F-16 της Τουρκικής Αεροπορίας και Μ-2000 της Ελληνικής Αεροπορίας τρείς φορές ήρθαν αντιμέτωπα με επικίνδυνο τρόπο.

Τα ελληνικά μαχητικά παρενόχλησαν τα τουρκικά μαχητικά ¨κλειδώνοντας¨ τα στα ραντάρ τους για 11 λεπτά, χρόνος που θεωρείται μεγάλος. Το Γενικό Επιτελείο ενημέρωσε το υπουργείο Εξωτερικών ώστε να προειδοποιηθεί η Ελλάδα

Τρεις στιγμές επικίνδυνης έντασης υπήρξαν στον διεθνή εναέριο χώρο μεταξύ τουρκικών και ελληνικών μαχητικών αεροπλάνων. Το πρώτο περιστατικό συνέβη στον εναέριο χώρο δυτικά της Μυτιλήνης. Τουρκικό F-16 που έκανε εκπαιδευτική πτήση, παρενοχλήθηκε από μαχητικά που απογειώθηκαν από την βάση στην Τανάγρα, τα οποία το κλείδωσαν στο ραντάρ τους. Η παρενόχληση κράτησε δύο λεπτά.

11 λεπτά παρενόχλησης

Η δεύτερη επικίνδυνη συνάντηση συνέβη στον εναέριο χώρο στα δυτικά της Χίου. Πάλι απογειώθηκαν από την Τανάγρα μαχητικά Μ-2000 τα οποία παρενόχλησαν το τουρκικό F-16 ¨κλειδώνοντας¨ το στα ραντάρ τους . Η παρενόχληση αυτή κράτησε 11 λεπτά, χρονικό διάστημα που στην αεροπορία θεωρείται μεγάλο. Το τρίτο περιστατικό παρενόχλησης συνέβη στα νότια της Χίου. Ελληνικά μαχητικά M-2000, την ώρα που τουρκικό μαχητικό F-4E/2020 εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, το παρενόχλησαν ¨κλειδώνοντας¨ το στα ραντάρ τους για τρία λεπτά. Το Γενικό Επιτελείο έστειλε τον φάκελο των παρενοχλήσεων στο υπουργείο Εξωτερικών ώστε να προειδοποιηθεί η Ελλάδα.

Εφ. Μιλλιέτ  29/6/2013

Σχ : Την ίδια στιγμή που τα παλληκάρια μας υπερασπίζονται με κίνδυνο της ζωής τους την πατρίδα μας, κάποια ελληνόφωνα ορκ πάνε  και ψωνίζουν είδη κατανάλωσης ή κάνουν τουρισμό στην χώρα που κατέχει το 40% της Ν. Ελλάδας (Κύπρου) και μας απειλεί καθημερινά….

Previous Article

¨ΜΑ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ¨…

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

neque. suscipit ultricies consectetur risus. vulputate, venenatis efficitur. Lorem