Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ¨

0 σχόλια Share:

Νέα κρίση στο Αιγαίο

Παλάβωσαν οι Έλληνες !

Τουρκικό και ελληνικό σκάφος συγκρούστηκαν στην ανοιχτή θάλασσα

Τουρκικό και ελληνικό σκάφος του λιμενικού συγκρούστηκαν στα ανοιχτά του ελληνικού νησιού Φαρμακονήσι. Από τα πληρώματα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ η Αθήνα ανακοίνωσε πως θα προβεί σε διπλωματικές κινήσεις.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε πως χτες στην θάλασσα του Αιγαίου συγκρούστηκαν ένα σκάφος του τουρκικού λιμενικού με ένα του ελληνικού. Σχετικά με το θέμα το ελληνικό υπουργείο αναφέρει πως θα γίνει σχετικά διάβημα στην Άγκυρα καθώς ¨το τουρκικό σκάφος του λιμενικού κινούμενο με επικίνδυνους ελιγμούς συγκρούστηκε με ελληνικό σκάφος που περιπολούσε για την αποτροπή της λαθρομετανάστευσης¨. Στην ανακοίνωση αναφέρεται η φράση πως ¨δόθηκαν οδηγίες στην ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα για τη διενέργεια διαβήματος¨. Σύμφωνα με το γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων AFP, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός από το τουρκικό ή το ελληνικό πλήρωμα. Το AFP υπενθυμίζει πως στην ασυμφωνία για την υφαλοκρηπίδα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, πρόσφατα είχε δημιουργηθεί ¨πρόσθετη ένταση¨ από τις έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στα ανοιχτά της Κύπρου.

 Εφ. Μιλλιέτ  27/9/2012

Σχ : Πράγματι παλάβωσαν οι Έλληνες. Αφού κάθονται και βλέπουν τα τουρκοσίριαλ αυτών που επιβουλεύονται την κυριαρχία μας, πράγματι παλάβωσαν !

 

Previous Article

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Roj TV

Next Article

ΧΑΜΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΛΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *