Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

No Comments Share:

Απαγόρευση αγορών σε Κάστρο και Κιμ

Απαγόρευση αγοράς ακινήτων επιβλήθηκε στους πολίτες Κούβας, Βόρειας Κορέας και Αρμενίας. Επίσης δεν θα μπορούν να αγοράσουν ακίνητα και γη στην περιοχή του Αιγαίου οι Έλληνες και στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας οι Ρώσοι.

ΑΓΚΥΡΑ- Ολοκληρώθηκε η τροπολογία που επανασχεδιάζει τις αρχές με βάσει τις οποίες δύνανται άτομα αλλοδαπής προέλευσης να αποκτήσουν ακίνητα στην Τουρκία. Με την τροπολογία καθορίζονται και οι χώρες για τις οποίες υπάρχουν περιορισμοί. Έτσι ακίνητα και σπίτια δεν θα μπορούν να αγοράσουν στην Τουρκία πολίτες από την Κούβα του Φιντέλ Κάστρο, και από την Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με την τροπολογία 129 χώρες θα μπορούν να αγοράσουν ακίνητα και γη στην Τουρκία άνευ όρων. Σε 52 χώρες προστέθηκε ο όρος άδειας από το υπουργείο εσωτερικών. Ακίνητα δεν θα μπορούν να αγοράσουν πολίτες από Συρία, Αρμενία, Βόρεια Κορέα, Κούβα, Νιγηρία και Υεμένη. Πολίτες από Κίνα, Δανία, Αν. Τιμόρ, νησιά Φίτζι και Ισραηλινοί θα μπορούν να αγοράσουν ένα μόνο ακίνητο. Ρώσοι και Ουκρανοί δεν θα μπορούν αποκτήσουν ακίνητο στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, ενώ το ίδιο ισχύει για τους Έλληνες στην περιοχή του Αιγαίου.

Πολίτες από Γερμανία. ΗΠΑ, Αργεντινή, Βέλγιο, Γεωργία, Ολλανδία, Αγγλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ιαπωνία, Ιταλία, Καναδά, Λουξεμβούργο, Σαουδική Αραβία. Η.Α.Ε., Κουβέιτ και Λίβανο θα μπορούν να αποκτήσουν όσα ακίνητα επιθυμούν. Πολίτες από Μαρόκο, Αίγυπτο, Λετονία και Αφγανιστάν δεν θα μπορούν να αποκτήσουν αγροτικές εκτάσεις στην Τουρκία. Πολίτες από 16 χώρες μεταξύ των οποίων το Ιράν, η Κίνα, η Παλαιστίνη και η Ινδία θα μπορούν να αποκτήσουν ακίνητο μόνο με άδεια από το υπουργείο Εσωτερικών.

…………………..

www.gazeteport.com.tr     27/7/2012

Previous Article

ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (Β.ΣΥΡΙΑ).

Next Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.