Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H Τουρκία καταγγέλει την Ελλάδα στον ΟΗΕ για τον εξοπλισμό των νησιών…

1 Comment Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 17/7/2021

¨Η Τουρκία μέσω του μόνιμου αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Φεριντουν Σινιρλίογλου έστειλε επιστολή στον Οργανισμό και καταγγέλλει την Ελλάδα πως παραβιάζει το καθεστώς αποστρατικοποίησης των νησιών στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

Όπως αναφέρεται, η Άγκυρα τα θεωρεί απειλή για την ασφάλεια της και δηλώνει πως μπορεί να προκύψει ένταση που να απειλήσει την Ειρήνη.

Επίσης δηλώνει πως αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις υποχρεώσεις της που προκύπτουν από τις Συνθήκες τότε δεν θα μπορεί «να διεκδικεί κυριαρχικά δίκαια δικαιώματα των νησιών που περιλαμβάνουν και τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών».”

Τα παραπάνω διαβάσαμε στην Καθημερινή….

Με λίγα λόγια η Τουρκία θέλει να την ανοίξουμε τον δρόμο για να καταλάβει μετά από το 40% της Κύπρου νησιά και στο Αιγαίο

Previous Article

Όποιος αμφισβητεί λέει την 15η Ιουλίου ¨προδίδει την χώρα του & το έθνος του¨….

Next Article

¨Εκεί όπου υπάρχει Τούρκος τυραννία δεν υπάρχει¨ !!!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. ποιος πολιτικος στην ελλαδα ομως ειναι ετοιμος να ζητησει την αποστρατικοποιηση της μικρας ασιας απο τους πανοπλους τουρκους που βρισκονται εκει ετοιμοι να εισβαλουν στην ελλαδα, συμπεριλαμβανομενου των πυραυλων μπορα με εμβελεια απο τη σμυρνη σε σχεδον ολη την ελλαδα, ετοιμοι να καταστρεψουν ολη την ελλαδα ανα πασα ωρα και στιγμη???? τολμαει πολιτικος στην ελλαδα??? γιαυτο λοιπον, ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

    Υ.Γ. πυραυλους μπορα τους οποιους η τουρκια του σουλτανου θα εχει εξοπλισει με πυρηνικες κεφαλες μετα απο τεχνογνωσια που μεταφερεται απο το πακισταν μεχρι το 2023-25…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *