Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Η Ελλάδα κάνει στρατιωτικές ασκήσεις με τους στρατιώτες που εγκατέστησε στα νησιά μας¨…

0 σχόλια Share:

Η Ελλάδα πάλι προκαλεί στο Αιγαίο

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει ασκήσεις με πραγματικά πυρά στα νησιά μας που κατέλαβε στο Αιγαίο. Στόχος της αυριανής άσκησης είναι το Αγαθονήσι και η Ψέριμος να αποκτήσουν συγγενείς…

Σαϊγκί Οζτουρκ

Η Ελλάδα η οποία στο Αιγαίο έχει καταλάβει 18 τουρκικά νησιά και 2 βραχονησίδες μας και παρά τις  συμφωνίες έχει εξοπλίσει 16 νησιά ,συνεχίζει να προκαλεί. Στις 28 και 29 Απριλίου, η Ελλάδα θα κάνει στρατιωτικές ασκήσεις με τους στρατιώτες που εγκατέστησε στα νησιά μας.
Έλληνες στρατιώτες στα δυτικά από το Αγαθονήσι-νομου Αϊδινίου και στα νότια της Ψερίμου του νομού Μούγλων, θα κάνουν ασκήσεις με βαριά όπλα επι στόχων που βρίσκονται στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ”
Ο απόστρατος συνταγματάρχης και πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Εθνικής Αμύνης Ουμιτ Γιαλιμ, που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σχετικα΄με τα νησιά, δήλωσε πως “Το τμήμα Υδρογραφιας και Ωκεανογραφίας του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, δεν αντέδρασε καθόλου στην ανακοίνωση που έγινε από τη διεύθυνση λιμανιού της Καλύμνου-Ελλάδας.


Τα νησιά Αγαθονήσι και Ψέριμος από τα οποία θα γίνουν βολές σε στόχους στην επιφάνεια της θάλασσας, από το 2004 και μετά είναι υπό ελληνική κατοχή.
Έπρεπε να δημοσιευτεί πώς η δημοσίευση της Διεύθυνσης Λιμανιού της Καλύμνου δεν είναι έγκυρη και δεν ισχύει”.

Ουμίτ Γιαλίμ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ”
Ο Γιαλιμ δήλωσε: “Οι βολές βαρέων όπλων της Ελλάδας θέτουν ζωές σε κίνδυνο στο Αιγαίο και θα θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας. Πρέπει να γίνει καταγγελία κατά της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ, στον Οργανισμό Ναυτιλίας και στον Διεθνή Οργανισμό Υδρογραφίας”.

 

 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΜΙΤ ΓΙΑΛΙΜ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ο Γιαλιμ απευθύνει στους αρμόδιους τα εξής ερωτήματα : ” Ο Έλληνας πρέσβης θα κληθεί για προειδοποίηση στο υπουργείο Εξωτερικών ;  Θα επιδοθεί νότα στην Ελλάδα ; οι τούρκικες ναυτικές δυνάμεις στην περιοχή ποια μέτρα θα πάρουν ;

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/yunanistan-egede-yine-tahrik-pesinde-5776337/

27/4/2020

Previous Article

Που θα πάει σιγά-σιγά θα φύγουν όλοι -Σημειώματα από ΜΚΟδες στην Μόρια

Next Article

Ακόμη ένας που ήπιε απολυμαντικό και οινόπνευμα για να προστατευτεί από τον ιό…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *