Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Τα βρώμικα σχέδια που είχαν για την Τουρκία έσκασαν στα χέρια τους¨….

No Comments Share:

Αυτό δεν το περίμεναν καθόλου… Τα βρώμικα σχέδια που είχαν για την Τουρκία έσκασαν στα χέρια τους

Ελλάδα Γαλλία και Κύπρος δεν μπορούσα να πείσουν τους ηγέτες της ΕΕ για κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας. Ο ανώτατος εκπρόσωπος εξωτερικών σχέσεων της ΕΕ Μπορέλ δήλωσε πως “Υπάρχουν χώρες που διστάζουν στις κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας”.

….

Όταν η δημοσιογράφος Άννα Μπος ανέφερε πως “Στην σύνοδο της 10ης Δεκεμβρίου θα συζητηθεί το αν θα εφαρμοστούν ή όχι κυρώσεις προς την Τουρκία” , εκείνος επανόρθωσε την φράση της λέγοντας πως “Ας πούμε πως θα επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία.” Όταν τον ρώτησαν λέγοντας “Υπάρχουν χώρες που πιέζουν για κυρώσεις. Θα μπορέσουμε να το πετύχουν αυτό;”, εκείνος είπε πως “και υπάρχουν και άλλοι που διστάζουν. Όλα θα εξαρτηθούν από την αξιολόγηση αυτών που συνέβησαν σε σχέση με την προηγούμενη εξέταση. Αυτό θα το αποφασίσουν οι πρόεδροι των κρατών και των κυβερνήσεων”. Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε αν ” Η ΕΕ με τη συμφωνία για την μετανάστευση με την Τουρκία έκανε τον εαυτό της όμηρο”, εκείνος την διόρθωσε λέγοντας πως “Όμηρο; Οχι. Με τη συμφωνία αυτή τερματίστηκαν οι θάνατοι που προέρχονταν από την ανεξέλεγκτη μεταναστευτική ροή.

….

Η Τουρκία κρατά στο έδαφος της 3,5 εκ. Σύριους. Αυτό έχει ένα πολύ μεγάλο κόστος. Σκεφτείτε τι θα έπρεπε να κάνουμε αν είχαμε στην Ισπανία 3 εκατομμύρια ανθρώπους για τους οποίους θα έπρεπε να νοιαστούμε. Για ποιο λόγο η Τουρκία να αναλάβει το κόστος της συντήρησης αυτών των ανθρώπων ; Πρέπει να τους βοηθήσουμε. Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Η Ευρώπη θέλει να φιλοξενήσει στα εδάφη της 3,5 εκ. Σύριους; Το θέλουμε πραγματικά; “.

Μεταξύ των 28 χωρών επικεφαλής αυτών που θέλουν τις κυρώσεις είναι οι Γαλλία, Ελλάδα, Κύπρος, Ολλανδία και Αυστρία. Στα προηγούμενα χρόνια οι χώρες Βέλγιο. Πορτογαλία και Λουξεμβούργο κοινοποίησαν δηλώσεις ενάντια στην Τουρκία αλλά δεν έλαβαν μέρος ανοιχτά στο μέτωπο.

…..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/bunu-hic-beklemiyorlardi-turkiye-ile-ilgili-kirli-planlari-ellerinde-patladi-1467720.html

5/12/2020

Σχ. : Σπιθαμιαίος ηγέτης, δούλος της επιρροής της Άγκυρας. Αν πιστεύει αυτό που λέει περί 3,5 εκ. Σύριων είναι καθυστε@@μένος.

Αν δεν το πιστεύει και το προβάλει ως πάτημα για να  μην μπούνε κυρώσεις, είναι βρώμικη η πολιτική που ασκεί…

Διαφαίνεται πως οι κυρώσεις θα είναι του τύπου πρόστιμο ¨10 σακιά φουντούκια¨  και άλλα παρόμοια…

Previous Article

¨Η Τουρκία διεξάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις σε ξένα εδάφη, καταλαμβάνει τμήματα γειτονικών κρατών, απειλεί με πόλεμο¨…

Next Article

Άλλα 81 χλμ τείχος στα σύνορα Τουρκίας-Ιράν…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *