Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρύτανης Αδριανούπολης προς φοιτητές : ” Η Τουρκία είναι πιο ασφαλής από τις βαλκανικές χώρες, αν πάτε εκεί…”

No Comments Share:

Αξιότιμοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θράκης

Το πανεπιστήμιο μας από τις 16 Μαρτίου διακόπτει για περίοδο τριών εβδομάδων. Ο συντονισμός αυτής της διαδικασίας και οι σχετικές λεπτομέρειες ενημέρωσης θα καθοριστούν τις επόμενες μέρες από το ΥΟΚ.

Οι αλλοδαποί φοιτητές του πανεπιστημίου, σε περίπτωση που μεταβαίνουν στο εξωτερικό κατά την επιστροφή τους θα έχουν πρόβλημα καθώς ενδεχομένως θα ληφθούν μέτρα για αυτούς που επιστρέφουν από το εξωτερικό ή μπορεί να αναγκαστούν να μπουν σε καραντίνα για 14 μέρες. Προς ενημέρωσή σας.

Πριν να βγείτε στο εξωτερικό οφείλετε να γνωρίζετε πως κατά την επιστροφή σας στην Τουρκία ενδεχομένως θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Ενδεχομένως θα χρειαστεί να μπείτε σε καραντίνα για 14 μέρες και στην κατεύθυνση των μέτρων που θα ληφθούν κατά τις επόμενες μέρες μπορεί για κάποιο διάστημα να μην μπορείτε να επιστρέψετε στην Τουρκία.
Όπως είναι γνωστό ιδιαίτερα στις χώρες των Βαλκανίων γίνονται ανακοινώσεις για μεγάλο αριθμό περιστατικών. Με τα μέτρα που παίρνει η χώρα μας, η Τουρκία είναι πιο ασφαλής από τις χώρες των Βαλκανίων.

Ερχαν Ταμπακογλου.

Πρύτανης Πανεπιστημίου Θράκης-Αδριανούπολης

Previous Article

Όσοι μπαίνουν από Βουλγαρία και Ελλάδα περνάνε από θερμικές κάμερες

Next Article

¨Αν πάτε στην Ελλάδα, όταν γυρίσετε 14 μέρες καραντίνα¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *