Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΤΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ¨ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ¨…

No Comments Share:

Συνεχίζονται οι τρελές αγορές Ελλήνων και Βουλγάρων στην Αδριανούπολη

………………

Σε συνέντευξη τύπου που οργάνωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αδριαούπολης,  Ρετζέπ Ζιπινκούρτ προειδοποίησε τους εμπόρους.

…………………

Ο Ζιπκινκούρτ είπε : Προτείνω οι έμποροι μας στα μαγαζιά και στα προϊόντα τους να κρεμάσουν τιμές. Βλέπουμε πως ψωνίζουν από τα μεγάλα μαγαζιά, για ποιο λόγο; Διότι έχουν εκεί πινακίδες με τις τιμές. Σε εμάς εκτός από τα μεγάλα μαγαζιά, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν έχουν τιμές. Η Διεύθυνση Βιομηχανίας και Εμπορίου ενίοτε βγαίνει για ελέγχους, αλλά η έλλειψη τιμών, προκαλεί ανησυχίες του τύπου ¨μήπως υπάρχει άλλη τιμή για τον ξένο¨. Για αυτό πρέπει να το εξαλείψουμε αυτό. Το ίδιο ισχύει για τα ρεστοράν και τις ταβέρνες. Κάποιοι φίλοι μας στις ταβέρνες διαθέτουν πια μενού στα ελληνικά και στα βουλγαρικά, αλλά κάποιοι δεν το έκαναν. Εγώ υποστηρίζω πως πρέπει όλοι να το κάνουν, διότι όταν έρχονται οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν τι θα φάνε και σε τι τιμή. Έτσι αν οι φίλοι μας βάλουν τους τιμοκαταλόγους στα τραπέζια, θα αυξηθούνε οι πελάτες τους και οι άνθρωποι θα λένε πως ¨Φάγαμε φαγητό και ψωνίσαμε σε κανονική τιμή¨.

Ο Ζιπκινκούρτ ανέφερε πως ¨Η τιμή πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη στον άνθρωπο¨ και πρόσθεσε: ¨Ακούμε φήμες πως σε κάποια παρκινγκ αντί για 5 λίρες, παίρνουν 5 λέβα ή 5 ευρώ. Παρόμοια παράπονα υπάρχουν και για τα μαγαζιά με σούπα. Υπάρχουν διάφορα παράπονα για κάθε τμήμα του εμπορίου αλλά εμείς ως επιμελητήριο δεν έχουμε αρμοδιότητα ελέγχου. Οι τιμοκατάλογοι βγαίνουν από εμάς, αλλά η αρμοδιότητα ελέγχου είναι στην Διεύθυνση Βιομηχανίας και Εμπορίου και στον Δήμο. Για αυτό τον λόγο, συνομιλούμε και συνεργαζόμαστε με τον δήμο.
……………..

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=11047

25/9/2018

Previous Article

ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ…

Next Article

ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *