Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ…

2 Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι Έλληνες τουρίστες κανουν τα ψώνια τους για τα Χριστούγεννα στην Αδριανούπολη

Τουρίστες που έρχονται από Ελλάδα και Βουλγαρία, ψωνίζουν για τα Χριστούγεννα από την αγορά Ulus.

O Μπουλέντ Ρεϊσογλου-πρόεδρος του Συνεταιρισμού Εμπόρων Αγοράς Ulus, δήλωσε πως στην αγορά υπάρχει κινητικότητα εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο Ρείσογλου ανέφερε πως οι πωλήσεις που γίνονται προκαλούν ικανοποίηση και είπε:  ¨ Το τελευταίο διάστημα οι ξένοι μας πελάτες αυξήθηκαν ιδιαίτερα. H Αδριανούπολη έχει γίνει πόλος έλξης.  Τουρίστες που έρχονται από Ελλάδα και Βουλγαρία περνάν τον χρόνο τους εδώ, ψωνίζουν και συμβάλουν σημαντικά στην οικονομία της πόλης.  Πλησιάζει η γιορτή των Χριστουγέννων για τους χριστιανούς.  Και τα ψώνια για τα Χριστούγεννα τα κάνουν ερχόμενοι στην Αδριανούπολη. Έχουμε φέρει νέα προϊόντα και για τα Χριστούγεννα και για τους εγχώριους πελάτες μας.  Για εκείνους η Αδριανούπολη τους έρχεται φτηνά. Έρχονται εδώ ψωνίζουν και επιστρέφουν στις πατρίδες τους χαρούμενοι.¨

Ο έμπορος της αγοράς Σεράπ Τοντάκ ανέφερε πως καθώς πλησιάζει το νέο έτος υπάρχει μια αύξηση στις πωλήσεις και είπε: ¨Πολίτες που θέλουν να ψωνίσουν για τα Χριστούγεννα επισκέπτονται την αγορά μας. Να έχουν την υγειά τους. Προκαλούν μια ωραία οικονομική κινητικότητα.
…………………..

Ο Έλληνας πολίτης  Ekkala Kostas,  ανέφερε πως γενικά ψωνίζει από Αδριανούπολη. Ο Κώστας ανέφερε πως τα προϊόντα είναι ποιοτικά και σωστά και είπε : ¨ Γενικά τα ψώνια μας τα κάνουμε από την γειτονική σε εμάς Αδριανούπολη. Και τα δώρα για τα Χριστούγεννα τα ψωνίζουμε από εδώ και μετά επιστρέφουμε στην χώρα μας¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunan-turistler-noel-alisverisini-edirne-de-10376571/

22/12/2017

Σχ: Να ευχηθούμε στον Κώστα και στον κάθε τέτοιο καταναλωτή, να βρει και μια καλή δουλειά στην Αδριανούπολη και να μετακομίσει εκεί. Δεν θα μας λείψει…

Previous Article

H ΣΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ

Next Article

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Κάθε αγορά από την Τουρκία είναι ταυτόχρονα και αγορά πολεμικού υλικού που οι Τούρκοι θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας. Σιχαίνομαι αυτούς που για λίγα ευρώ πουλούν τη χώρα τους.

    1. Έτσι ακριβώς. Καλύτερα με σκισμένα ρούχα, παρά με τούρκικα ρούχα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *