Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ε.Δ.Ε. ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

0 σχόλια Share:

 

 

ΕΔΕ για την βραδιά με ¨χορεύτρια- χορευτή¨ στο ταξίδι του δημοτικού σχολείου

Η εικόνα που εμφανίστηκε στην  ¨Τουρκική βραδιά¨  στην οποία μετείχαν μαθητές της 4ης δημοτικού που πήγαν εκδρομή από την Αδριανούπολη στην Καππαδοκία, ενόχλησε τους γονείς.  Η νομαρχία Αδριανούπολης μετά από καταγγελίες των γονέων, παρατήρησε το σχετικό βίντεο και έδωσε εντολή για ΕΔΕ σε βάρος του διευθυντή και 4 δασκάλων του σχολείου σχετικά με το ότι επέτρεψαν αυτό το θέαμα στους μαθητές.

…………………..

Οι μετέχοντες στην εκδρομή εγκαταστάθηκαν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο του Νέβσεχίρ και αργότερα μετείχαν σε μια ¨Τουρκική βραδιά¨ που έγινε σε ένα κέντρο διασκέδασης στην περιοχή Ουτσχισάρ. Στην βραδιά μετείχαν δάσκαλοι, μαθητές, γονείς και άλλοι που είχαν έρθει από έξω και αρχικά παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί.  Ακολούθως ανέβηκε στην σκηνή ένας zenne (άντρας με γυναικεία ρούχα) και ακολούθως μια χορεύτρια. Στην βραδια αυτή παρουσιάστηκαν επίσης ¨φλογεροί¨ χοροί και ομάδες παραδοσιακών χορών. Κάποιοι από τους γονείς ενοχλήθηκαν από την χορεύτρια και αντιδρώντας θέλησαν να φύγουν μαζί με τα παιδιά τους.  Αλλά δεν μπόρεσαν επειδή το ξενοδοχείο ήταν μακριά και δεν βρήκαν όχημα να πάνε. Στην βραδιά αυτή που διήρκεσε 3 ώρες, άνοιξαν τουρκική σημαία και ειπώθηκε και το εμβατήριο της 10ης Χρονιάς.

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΕΔΕ

Μετά από παράπονα γονέων πως τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε κέντρο με αλκοολούχα ποτά με χορεύτριες, η νομαρχία της Αδριανούπολης κινητοποιήθηκε.
……………………….

https://www.dha.com.tr/yurt/ilkokul-gezisindeki-dansozlu-zenneli-geceye-sorusturma/haber-1576289

26/4/2018

Σχ: Για να δείτε την διαφορά. Πριν από μερικά χρόνια φίλος μας που το παιδί του φοιτούσε σε δημοτικό σχολείο της Κομοτηνής,  μετέβη στο σχολείο και εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για την επικείμενη τότε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη.  Ήταν βλέπετε ακόμη η εποχή της ελληνοτουρκικής φιλίας-ανοησίας και τα σχολεία έκαναν εκδρομές στην χώρα που καθημερινά απειλεί την πατρίδα μας…

 Και γυρνάει τότε μια κυρία από τον σύλλογο γονέων και του λέει ¨Μα γιατί κύριε τι πειράζει; Τα παιδιά πέρυσι τα πήγαμε στην Κωνσταντινούπολη και σε κέντρο με χορό της κοιλιάς και ενθουσιάστηκαν¨ (!!!).

Και η εκδρομή έγινε κανονικά…

Previous Article

ΑΦΡΙΝ: ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Next Article

¨THN ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ¨, ΛΕΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *