Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο- Οι Τούρκοι ενισχύουν συνεχώς το τείχος τους στα ΝΑ σύνορα, εμείς τι κάνουμε στον Έβρο;

0 σχόλια Share:

Επιπρόσθετα μέτρα  στο Χατάι στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας

Στο τείχος από μπετόν που στήθηκε στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας για να εμποδιστούν τα λαθραία περάσματα, λαμβάνονται νέα μέτρα με φράχτη και αγκαθωτό σύρμα.

…………

Στις εγκαταστάσεις εκεί στα συνοριακά σημεία συνεχίζουν να τοποθετούνται μπλοκ από μπετόν ύψους ενός μέτρου, πλάτους 2,5 και βάρους 1 τόνου.

Επίσης πάνω από τα τείχη τοποθετείται συρμάτινος φράχτης και πάνω από αυτό αγκαθωτό σύρμα.

​Περίπου 20 χιλιόμετρα συνοριακής γραμμής μέσα σε 6 μήνες καλύφθηκαν με τείχος από μπετόν, φράχτη και αγκαθωτό σύρμα. Τα βάρους 1 τόνου μπλοκ από μπετόν, ο φράχτης και το αγκαθωτό σύρμα, συνεχίζουν να μοντάρονται στην πλευρά της Συρίας.

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201907051039566691-hatayda-turkiye-suriye-sinirina-ek-onlem/?utm_source=https://t.co/OVKPoiH8fJ&utm_medium=short_url&utm_content=x9qv&utm_campaign=URL_shortening
5/7/2019

Σχ: Όταν είχε αρχίσει να χτίζεται ο φράχτης στα σύνορα με την Συρία, κάποιοι Τούρκοι αξιωματούχοι είχαν κάνει τις γνωστές ¨αγαπούλικες¨  δηλώσεις για τα σύνορα κ.λ.π. Τώρα βέβαια κανείς τους δεν μιλάει για το τείχος που στήνουν στα ΝΑ σύνορα τους,  Και από την μεριά τους καλά κάνουν που το στήνουν. Εμείς να τα βλέπουμε, που βγάλαμε τις νάρκες,  εγκαταλείψαμε το τείχος στην Έβρο και τώρα γίνεται το έλα να μπεις…

Previous Article

Κήρυξε με θάρρος τον Χριστό μπροστά στον Βεζίρη…

Next Article

Ο Τούρκος πρέσβης διδάσκει δημοσιογραφία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *