Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΟΣΜΑΝΓΚΑΖΙ

0 σχόλια Share:

O δήμος του Οσμάνγκαζί κατήγγειλε την Ελλάδα

95743

Το δημοτικό συμβούλιο του Οσμάνγκαζί Προύσας, κατήγγειλε τα περιστατικά στα οποία η Ελλάδα αρχικά δεν έβαλε τον Μουσταφά Ντουντάρ και μετά άλλαξε αυτήν της την απόφαση.

Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Ισμαήλ Κουσούν, πήρε τον λόγο ο εκπρόσωπος του κόμματος ΜΗΡ Τζεμίλ Αϊντίν και είπε : ¨ Eξ ονόματος του ΜΗΡ καταγγέλλουμε το γεγονός πως δεν επετράπη στον κ. δήμαρχο μας να μπει στην Ελλάδα όπου είχε πάει για να μετάσχει σε πανηγύρι αδελφού δήμου. Έστω και αν υπήρξε μεταστροφή για αυτό το λάθος, το γεγονός πως συνέβη στον δήμαρχο μας Ντουντάρ που αγωνίζεται σε κάθε επίπεδο για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στην Δυτική Θράκη και στα Βαλκάνια ήταν κάτι που δεν ήταν ωραίο. Εύχομαι να μην ξανασυμβούν τέτοια περιστατικά¨.

Ο Οσμάν Αϊραντιλί μιλώντας εξ ονόματος του CHΡ, δήλωσε πως είναι απαράδεκτο ο δήμαρχος Ντουντάρ να μην γίνεται δεκτός στο ίδιο του το σπίτι, στον ίδιο του τον δρόμο. Ο Αϊραντιλί δήλωσε : Πολλοί πρόγονοι των πολιτών μας που ζούνε σήμερα στην Προύσα, εξαναγκάστηκαν με το ζόρι να αποκοπούν από τα Βαλκάνια και μεταναστεύσουν στην Τουρκία. Καταγγέλλουμε την στάση της Ελλάδας κατά του δημάρχου Ντουντάρ. Αλλά δεν βρίσκουμε σωστό την περαιτέρω δημόσια συζήτηση για αυτό το θέμα¨.

Μετά από την ομιλία των εκπροσώπων των ομάδων της αντιπολίτευσης, πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ισμαήλ Κους και είπε : ¨Ως δημοτικό Συμβούλιο του Οσμάνγκαζί, καταγγέλλουμε έντονα αυτά που έγιναν σε βάρος του δημάρχου μας Μουσταφά Ντουντάρ. Έστω και αν μας χαροποίησε το ότι το λάθος αυτό σε σύντομο διάστημα επανορθώθηκε, ευχόμαστε να μην υπάρξουν ξανά τέτοια περιστατικά¨.

Εφ. Μπιρλίκ 5/9/2013

Σχ : Αν πειράχτηκε τόσο ο δήμαρχος Ντουντάρ, να μην έρθει ξανά στην Ελλάδα. Θα το αντέξουμε…

Κι αφού είναι ¨ειδικός¨στα δικαιώματα των μειονοτήτων ας κοιτάξει τι γίνεται και στην Τουρκία…. 

Previous Article

ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ¨ΑΔΕΡΦΟΙ¨ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Next Article

ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *