Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ

0 σχόλια Share:

Εφ. Ακσάμ 19-5-2011

Πάτε εσείς στην ΤΔΒΚ, να πάω εγώ στο Ελληνοκυπριακό τομέα

Με βάση τα έγγραφα του Wikileaks ο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου είχε προτείνει το 2009 στην Ελληνίδα συνάδελφο του το ¨Πάτε εσείς στην ΤΔΒΚ, να πάω εγώ στο Ελληνοκυπριακό τομέα¨.

Με βάση τα έγγραφα από το Wikileaks που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ¨Τα Νέα¨, το 2009 ο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στο Κυπριακό είχε προτείνει κάτι ενδιαφέρον. Με βάση το τηλεγράφημα που έστειλε από την Άγκυρα ο Αμερικανός πρέσβης Τζέιμς Τζέφρι ο υπουργός φαινόταν να έχει παράπονο από την Ελληνίδα συνάδελφο του. Με βάση τα έγγραφα από την εφημερίδα ¨Τα Νέα¨, ο Τζέφρι ανέφερε πως ο Νταβούτογλου του είπε πως πρότεινε στην Ντόρα Μπακογιάννη το ¨ Πάτε εσείς στην ΤΔΒΚ, να πάω εγώ στο Ελληνοκυπριακό τομέα¨, και πως στόχος αυτής της κίνησης θα ήταν ¨να διακηρύξουμε την κοινή μας στήριξη για επίλυση¨. Από το έγγραφο γίνεται αντιληπτό ότι η Μπακογιάννη δεν αντιμετώπισε με θέρμη την πρόταση. Ο Νταβούτογλου ανέφερε στον Αμερικανό διπλωμάτη πως ¨Συμπαθώ την Ντόρα , αλλά δεν κάνει θαρραλέα βήματα¨.

……………………..

 Σχόλιο : Πολύ την σκέφτηκε αυτή την πρόταση ο Νταβούτογλου ; Για καμμιά αποχώρηση κανενός από τους 40.000 στρατιώτες από την Βόρεια Κύπρο ; Εκείνο πως έτσι δεν το σκέφτηκε ;

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ

Next Article

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥΝΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΛΕΒΙΤΕΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

0 σχόλια

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *