Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ DHKP-C

0 σχόλια Share:

Η ¨θεία¨-δικηγόρος μέλος της DHKP-C στην Ελλάδα βρίσκεται

 

Η οργάνωση DHKP-C που οργάνωσε την επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα, έγινε γνωστό πως πριν σύντομο διάστημα είχα καθορίσει μια ομάδα 15 ατόμων. Εξ αυτής της ομάδας την επίθεση στην Άγκυρα την έκανε ο Ετσεβίτ Σανλί. Απομένουν 14 ακόμη ονόματα.

 Τα μέλη της ομάδας εξελέγησαν και εκπαιδεύτηκαν μεταξύ των μελών της οργάνωσης σε Συρία, Γερμανία, Βέλγιο και Ελλάδα. Η εκπαίδευση στις βόμβες έγινε σε στρατόπεδο της οργάνωσης στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την είδηση της εφημερίδας ¨Τουρκία¨, την είσοδο των δραστών στην Τουρκία οργανώνει ο Χουσεΐν Φεϊζί Τεκίν-σημαντικό στέλεχος της οργάνωσης που ζει στην Θεσσαλονίκη. 20 άτομα είχαν τραυματιστεί από την βομβιστική επίθεση που είχε οργανώσει ο Τεκίν το 1999 στην περιοχή Φατίχ της Κωνσταντινούπολης. Μετά από την επίθεση ο Χουσεΐν Φαβζί Τεκίν είχε συλληφθεί και μετά από την απεργία πείνας είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, όπως και ο Ετσεβίτ Σανλί.

Ο Χουσεΐν Φεβζί Τεκίν είναι ένα όνομα που προκαλεί εντύπωση με τις διασυνδέσεις του. Μετά από τον Ντουρσούν Καρατάς και την Ζερρίν Σαρί –επίσης γνωστή για τις διασυνδέσεις της- επικεφαλής της DHKP-C έγινε ο Τεκίν. Το επάγγελμα της Ζερρίν Τεκίν που έχει κωδική ονομασία ¨θεία¨ είναι δικηγόρος. Μάλιστα δούλευε παλιότερα και σε ένα από τα δικηγορικά γραφεία που ερευνήθηκαν κατά τις αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες κατά της DHKP-C. Η Σαρίν κάποτε ήταν γνωστή ως αγαπημένη του Ντουρσούν Καρατάς.

Η DHKP-C έχοντας επικεφαλής τον Χουσείν Φαβζί Τεκίν και την Ζερρίν Σαρί έχει ως νέο της κέντρο την Ελλάδα. Εκεί συνεχίζουν τις δράσεις τους έχοντας βαθιές σχέσεις με την ελληνική μυστική υπηρεσία. Οι μαχητές της οργάνωσης, αυτές τις διασυνδέσεις τους χρησιμοποιούν κατά την είσοδο-έξοδο τους στην Τουρκία. Αναφέρεται πως τους παρέχονται πλαστά διαβατήρια με ψεύτικα ονόματα από την ελληνική μυστική υπηρεσία. Αναφέρεται επίσης πως σημαντικός κλάδος της DHKP-C βρίσκεται στην Συρία, από όπου και παρέχεται κάθε είδους υποστήριξη στις επιθέσεις της οργάνωσης στην Τουρκία. Βαθιές διασυνδέσεις λέγεται πως έχει και ο Χουσείν Φεβζί Τεκίν στην Τουρκία. Αυτό φαίνεται από το ότι 4 φορές συνελήφθη στην Τουρκία και κάθε φορά πετύχαινε να αφεθεί ελεύθερος.

………………

Νετγκαζέτε 4/2/2013

Previous Article

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΞΕ ΣΤΑ ΑΡΡΙΑΝΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *