Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος του κόμματος BBP: ¨Ποιό μήνυμα επιδιώκει να δώσει η Ελλάδα στέλνοντας στρατιώτες που πυροβολούν τάφους;¨….

No Comments Share:

……………..

Τόνισε πως οι θέσεις της Ελλάδας δεν είναι σύμφωνες με το διεθνές δίκαιο και την δικαιοσύνη.

Ο Ντεστιτζί είπε πως η Ελλάδα με την στήριξη που παίρνει καταρχήν από Γερμανία και Γαλλία αλλά και από την ΕΕ έχει κακομάθει, ενώ κατήγγειλε πως η Ελλάδα δε κάθε δυσκολία παρενοχλεί τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης.

Ο Ντεστιτζί ανέφερε τα εξής :

¨Μα τι είδους μυαλό είναι αυτό, που μετά από ένα πρόβλημα στο Αιγαίο, στέλνει Έλληνες στρατιώτες, ένοπλους, ενάντια στα δικά τους εδάφη και πολίτες, να μπούνε στο χωριό Γλαύκη του δήμου Μύκης της Ξάνθης και να πυροβολήσουν τις ταφόπλακες ;  Ποιο είναι το μήνυμα που επιδιώκεται να δοθεί; Μήπως από την συμπεριφορά της Ελλάδας πρέπει να βγάλουμε πως το μήνυμα είναι πως ¨Οποτεδήποτε υπάρξει διαφωνία, θα σκοτώσουμε τους τους αθώους Τούρκους πολίτες μας, που είμαστε επιφορτισμένοι να προστατεύουμε την ζωή και την περιουσία τους¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-bbp-genel-baskani-destici-gundemi-degerlendirdi-2-13542666/

26/8/2020

Σχ: Ο Ντεστιτζί ο ηγέτης του BBP έχει μικρή μεν απήχηση σαν κόμμα αλλά τα φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ τον προβάλλουν, απλά επειδή σχεδόν σε όλα συμφωνεί με τον Ερντογάν. Τον έχουν δηλαδή κάτι σαν γλάστρα του Ταγίπ.  Επαναλαμβάνει κι αυτός το ψέμα περί πυροβολισμών σε τάφους που είχε πει και ο Ερντογάν.

21/10/2017 είχε δηλώσει πως ¨Μοσούλη, Κερκούκ, Δυτική Θράκη, Χαλέπι, Κερκούκ και Κριμαία πρέπει να ενταχθούν στην Τουρκία….

Πριν από δύο χρόνια 24/8/2018 είχε δηλώσει :  ¨Η Ελλάδα δεν δικαιούται κλάδο ελαίας, κατά την γνώμη μου είναι θέμα ξύλου, χρειάζεται ένα καλό ξυλοφόρτωμα¨

Ενώ πριν από 1 μήνα δήλωσε τα εξής για την Ελλάδα  : Να μην ξεχνιέται πως όχι πριν από πολλά χρόνια, πριν από 200 χρόνια στα εδάφη εκεί κυμάτιζε η τουρκική σημαία. Στο μέλλον μπορεί πάλι να κυματίζει. Για αυτό τους συμβουλεύουμε να φέρονται υπολογίζοντας τις μέρες που θα έρθουν”.

Ας θυμηθούμε και μερικούς φίλους του στην Θράκη

Με τον Μπαχρί Μπέλτσο-υποψήφιο εηυρωβουλευτή και στέλεχος του κόμματος της Άγκυρας-DEB.

Με την οικογένεια Σαδίκ.

 

Εδώ στην Ξάνθη κατά την επίσκεψη του προέδρου της βουλής Σεντόπ. Ο Ντεστιτζί διακρίνεται ανάμεσα στον Μέτε και στον δήμαρχο Μύκης Ντελιχουσείν. Φαίνεται ο φασισμός ενοχλεί μόνο όταν είναι ελληνικός…

 

Υπερήφανος φαίνεται να ποζάρει δίπλα στον Ντεστιτζί ο κύριος Μέτε…

Previous Article

Βίντεο – Η κατάντια της Ε.Ε…

Next Article

Έλληνες μουσουλμάνοι της Θράκης κατηγορούν τους τζουτζέδες της Άγκυρας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *