Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Mήνυμα Ντεστιτζή-Πρόεδρου του BBP και φίλου του Ερντογάν: ¨Στο μέλλον πάλι μπορεί να κυματίζει η τουρκική σημαία στην Ελλάδα¨ !

No Comments Share:

Ο Μουσταφά Ντεστιτζη-Γενικός Πρόεδρος του κόμματος BBP, δήλωσε:
“…..
Ο καθένας μπορεί να λέει την γνώμη του και στην Τουρκία και στο εξωτερικό. Κάνοντας όμως αυτό, δεν πρέπει να μας προσβάλλει και να ταπεινώνει εμάς, δηλαδή την Τουρκία, τους Τούρκους και τους μουσουλμάνους. Την ποτισμένη όμως με το αίμα των ηρώων τούρκικη σημαία που αποτελεί σύμβολο της ανεξαρτησίας αυτής της πατρίδας, κανείς να μην έχει το θράσος και την αγένεια να την καίει. Να μην ξεχνιέται πως όχι πριν από πολλά χρόνια, πριν από 200 χρόνια στα εδάφη εκεί κυμάτιζε η τουρκική σημαία. Στο μέλλον μπορεί πάλι να κυματίζει. Για αυτό τους συμβουλεύουμε να φέρονται υπολογίζοντας τις μέρες που θα έρθουν”.

“Για παραπάνω από τετρακόσια χρόνια η Αθήνα ήταν υπό την οθωμανική κυριαρχία, γιατί δεν έχει τζάμι ;”

Ο Νεστιτζι αναφερόμενος στις αντιδράσεις που υπήρξαν μέσα από την Τουρκία δήλωσε: “κάθε πολίτης της Τουρκικής Δημοκρατίας κάθε Τούρκος και κάθε μουσουλμάνος πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για αυτό. Διότι όταν το 1453 κατακτήθηκε η Κωνσταντινούπολη η Αγία Σοφία ήταν ένα ερείπιο κτίριο και χάρη στις εργασίες και τις προσπάθειες των Τούρκων αρχιτεκτόνων με πρώτο τον Μιμάρ Σινάν, πήρε τη σημερινή του μορφή και προστατεύτηκε. Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να μας δώσουν μάθημα πολιτισμό ας δούνε πρώτα τη δική τους περιοχή. Άραγε πόσα από τα μνημεία του δικού μας πολιτισμού είναι σήμερα όρθια. Για παραπάνω από τετρακόσια χρόνια η Αθήνα ήταν υπό την οθωμανική κυριαρχία, γιατί δεν έχει τζάμι ; Που χάθηκαν εκείνα τα τζαμιά, μεντρεσέδες, χάνια και χαμάμ; Για αυτό κανείς να μην προσπαθεί να μας δώσει μάθημα.
……

https://www.sondakika.com/haber/haber-bbp-genel-baskani-destici-samsun-il-baskanligi-13453315/

26/7/2020

Previous Article

Ανέγερση τζαμιού από τουρκική ΜΚΟ στο τουρκοκρατούμενο Άφριν… Βίντεο

Next Article

Πάνω από 280 (!!!) φωτιές στην Λέσβο και οι περισσότερες κοντά στο ΚΥΤ της Μόριας….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *