Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δήλωση Τούρκου μουφτή και δήλωση Έλληνα μητροπολίτη…

No Comments Share:

…………..

Ο μουφτής Αδριανούπολης Εμρουλλαχ Ουζουμ, στην ομιλία που έκανε ανέφερε πως το τουρκικό έθνος προσεύχεται για τους Τούρκους στρατιώτες και είπε : “Ο στρατός μας πάει αγάπη στην Ιντλιμπ. Ο Αλλάχ να δίνει δύναμη στο στρατό μας. Ο στρατός του Μωάμεθ, δεν έχει άλλο σκοπό, δεν έχει πρόθεση ούτε να πάρει εδάφη ούτε να αρπάξει πλούτο. Οι στρατιώτες μας βρίσκονται εκεί μόνο για τη χαρά των ανθρώπων. Στο έθνος αυτό το οποίο πάει να μαρτυρήσει σαν να είναι γιορτή και γάμος, ας επικρατήσει η ευσπλαχνία και ας εξαλειφθούν οι διώξεις¨.

………..

https://www.sondakika.com/haber/haber-selimiye-camisi-nde-regaip-kandili-coskusu-12962258/

3/3/3020

Σχ: Αυτά τα δηλώνει ο μουφτής για έναν κατεξοχήν κατακτητικό πόλεμο που διεξάγεται εκτός των εδαφών της Τουρκίας και ο οποίος έχει κοστίσει ήδη τη ζωή σε δεκάδες Τούρκους στρατιώτες.

Τώρα σε αντιδιαστολή, δείτε και τη δήλωση του Δεσπότη Αλεξανδρούπολης μετά από την επίσκεψη που έκανε στο βόρειο Έβρο όπου αστυνομικοί, στρατιώτες και πολίτες μέσα στο κρύο και υπό βροχή υπερασπίζονται τα σύνορα της Ελλάδας :

¨Οι Έλληνες μέχρι τώρα δείξαμε σε όλο τον κόσμο την παραδοσιακή μας φιλοξενία. Οι ορθόδοξοι χριστιανοί δείξαμε την πνευματικότητα μας. Όμως η έκταση της πατρίδος μας είναι πολύ μικρή για να χωρέσει όλη αυτήν την ευρωπαϊκή ανηθικότητα. Δυστυχώς στα νερά του Έβρου ποταμού πνίγεται με την ανοχή κάποιων Ευρωπαϊκών κρατών το όραμα των Ζαν Μονέ, Ρούπερτ Σουμάν, Αλτιέρο Σπινέλη και της Σιμόν Βέιλ. Οι μητροπολίτες της περιοχής πήγαμε να τελέσουμε την κηδεία του κοινού ευρωπαϊκού οράματος και κεκτημένου.¨

Δεσπότη μου δεν είσαι ούτε ο επικεφαλής κάποιας ΜΚΟ, ούτε στέλεχος στο συγχωρεμένο και ευρωλιγούρικο ΠΟΤΑΜΙ. Δηλαδή πήγατε πάνω, είδατε μαζί με τους άλλους δεσπότες της Θράκης τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι ένστολοι μας που υπερασπίζονται την τιμή και την ύπαρξη της πατρίδας μας και αυτό που αποκόμισες είναι η ¨κηδεία του ευρωπαϊκού οράματος¨ ;  Που ζεις ; Η πατρίδα μας αντιμετωπίζει ταυτόχρονη, πολυμέτωπη και βίαιη εισβολή αλλόθρησκων αλλοδαπών και εσύ μας μιλάς για την Σιμόν Βέιλ ;¨

Καλή Σαρακοστή και καλή μετάνοια σε όλους μας

Previous Article

Έφυγε από την Λέσβο ο Γερμανός δημοσιογράφος που τον έδειραν στην Θερμή

Next Article

Αρπάξαμε και την ¨χυλόπιτα¨μας από τον Ταγίπ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *