Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΛΜΑΖ

No Comments Share:

Μεσούτ Γιλμάζ : Το θέμα πηγάζει από μια παρανόηση

Ο τέως πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ ανέφερε πως οι δηλώσεις που του αποδίδονται και δημοσιεύτηκαν σε κάποιες εφημερίδες, σχετικά με τα κρατικά μυστικά, τα μυστικά κονδύλια και την αναφορά Σουσουρλούκ πηγάζουν από παρανόηση.

ΑΓΚΥΡΑ– Ο Γιλμάζ στην γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

¨Το θέμα πηγάζει από μια απόλυτη παρανόηση. Σε τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Ενβέρ Αϊσεβέρ και σε ερώτηση σχετικά με το πότε ισχύει το κρατικό απόρρητο, αναφέρθηκε πως αυτό αφορά αποκλειστικά θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως για παράδειγμα την δεκαετία του 90 υπήρχαν εκτιμήσεις πως σε πυρκαγιές στις ακτές μας του Αιγαίου εμπλέκονταν ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, και αναφέρθηκε πως για όσο δεν αποδεικνύονται οι αυτές πληροφορίες, η διάδοση τους θα ήταν επιβλαβής για την εξωτερική μας πολιτική. Όπως γίνεται αντιληπτό η δήλωση αφορούσε πυρκαγιές στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν έγινε καμμία συζήτηση για τα μυστικά κονδύλια.¨

………………….

 Εφ. Ραντικάλ 27-12-2011

Σχόλιο : Με δεδομένο ότι η ιστοσελίδα μας έβγαλε πρώτη στην Ελλάδα αυτήν την δήλωση του Γιλμάζ για εμπρησμούς ελληνικών δασών, επιτρέψτε μας την εκτίμηση σχετικά με το γιατί έγινε αυτή η δήλωση. Ο Γιλμάζ πιστεύουμε πως έκανε αυτή τη δήλωση διότι νοιώθει πως αρχίζει και δημιουργείται ένα κλίμα σε βάρος του στα πλαίσια της δικαστικής έρευνας για τις δολοφονίες αγνώστων δραστών της δεκαετίας του 90. Ο μεταμεληθείς και τέως μέλος των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας Αϊχάν Τσαρκίν λίγες μέρες πριν τον υπέδειξε ως γνώστη όλων όσων γινόταν. Μπορείτε να δείτε και την ανάρτηση μας (https://tourkikanea.gr/2011/12/katilpolis/) όπου ο Τσαρκίν τον αναφέρει ονομαστικά. Πιθανότατα λοιπόν με αυτή τη δήλωση ήθελε να στείλει το εξής μήνυμα προς την κυβέρνηση Ερντογάν : ¨Μη διανοηθείτε να με εμπλέξετε σε δολοφονίες κ.λ.π. διότι θα σας κάνω ρόμπα διεθνώς. Ξέρω πολλά¨. Έτσι αυτή η δήλωση ήταν μια τροχειοδεικτική βολή για το τι μπορεί να ακολουθήσει αν το ¨συνεχίσουν¨. Παρόμοια δήλωση έχει κάνει και η Τσιλλέρ, η οποία φέρεται να λέει σε δικούς της ανθρώπους πως ¨αν μιλήσω θα γίνει χαμός¨.

 

Previous Article

ΤΣΑΡΚΙΝ : ¨ΟΜΑΔΑ 100-150 ΑΤΟΜΩΝ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΗ¨

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΚΕΣΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *