Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τάφοι λέει 83 Τούρκων που είχαν σκοτώσει οι Έλληνες

No Comments Share:

Βρέθηκαν οι τάφοι των 83 Τούρκων που δολοφόνησαν οι Έλληνες

Στον οικισμό Τζαμπάρ της επαρχίας Τσιβριλ, εντοπίστηκαν οι τάφοι 83 Τούρκων που δολοφονήθηκαν πριν από 99 χρόνια στην διάρκεια της ελληνικής κατοχής.
Η τοποθεσία των τάφων όπου έγινε η ταφή μετά από την σφαγή της 2/4/1921, ανακοινώθηκε μετά από το Πρόγραμμα Εθνικού Αγώνα Τσιβριλ και περιχώρων, που διεξήγαγαν από κοινού ο δήμος του Ντενιζλί,  ο δήμος του Τσιβριλ και το παράρτημα Τούρκων Εθνικιστών (Türk Ocakları)  Ντενιζλί.
…..
Ο καθηγητής του πανεπιστημίου PAU και πρόεδρος του παραρτήματος Τούρκων Εθνικιστών Ντενιζλί δηλωσε: “Oι ελληνικές κατοχικές δυνάμεις στην κοιλάδα Γκιουνει και Μπουλνταν διέπραξαν μεγάλες σφαγές. …Στο Ντιρεμπολου όπου γέμισαν το τζάμι και το πυρπόλησαν είναι ένα φρικτό περιστατικό. Ένα δεύτερο ήταν στο χωριό Τζαμπάρ της επαρχίας Τσιβριλ.
…..

https://www.yeniakit.com.tr/foto-galeri/yunanlilarin-katlettigi-83-turkun-mezari-bulundu-23074

16/6/2020

Σχ. :Και μόνο η συμμετοχή των Türk Ocakları (των Γκρίζων Λύκων δηλαδή) στο πρόγραμμα αυτό λέει πολλά για την αξιοπιστία του… Δεν ξέρουμε φυσικά αν είναι αλήθεια αυτό που περιγράφουν. Αλλά πάνε αρκετά χρόνια πού δεν έχουμε δει παρόμοια ειδήσεις. Μάλλον στήνουν ανθελληνικό κλίμα στην Τουρκία.

Previous Article

Αγώνας δρόμου ελληνοτουρκικής φιλίας στο Παζάρκουλε !

Next Article

Γραμματέας του ΝΑΤΟ: ¨Ανησυχούμε για τις δραστηριότητες της Ρωσίας στην Λιβύη¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *