Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ;

No Comments Share:

Ο πρωθυπουργός της T.C. Αχμέτ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ενδεχομένως να έρθει στην Δυτική Θράκη

davutoglu

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας καθηγητής Δρ. Αχμέτ Νταβούτογλου μαζί με υπουργούς του έρχεται στις 5 και 6 Δεκεμβρίου στην Αθήνα για να μετάσχει στην σύνοδο του ¨3ου Ανώτατου Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας¨.

Μετά από τις συζητήσεις που θα γίνουν στην Αθήνα, υπάρχει το ενδεχόμενο η τουρκική επιτροπή να επισκεφτεί την Δυτική Θράκη το Σάββατο. Η τουρκική πλευρά μετέφερε αυτό το αίτημα στο ελληνικό ΥΠΕΞ την Δευτέρα.

Το ότι το ελληνικό ΥΠΕΞ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε πως ¨Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμα¨, δείχνει πως το θέμα αξιολογείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει.

Σε περίπτωση που οι ελληνικές αρχές δεν το κρίνουν επιβλαβές, η τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης για μια ακόμη φορά θα έχει την ευκαιρία να αγκαλιάσει τον πρωθυπουργό της Τ. C. Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο πρωθυπουργός της Τ. C. Αχμέτ Νταβούτογλου τελευταία είχε επισκεφτεί ως υπουργός Εξωτερικών την Δυτική Θράκη στις 9/3/2011 και είχε γίνει δεκτός με ενθουσιασμό από τους Τούρκους ομογενείς. Ειδικότερα το ενδιαφέρον που είχε επιδειχθεί για τον Νταβούτογλου στο χωριό Εχίνο της ορεινής Ξάνθης, ήταν κάτι που άξιζε να το δει κανείς.

Εφ. Μιλλέτ 4/12/2014

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ

Next Article

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *