Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΛΛΗΨΗ, ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛEΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ CHP ΣΤΗΝ KOMOTHNH

No Comments Share:

 

Στην Ελλάδα 4 ώρες κρατήθηκαν δύο μέλη του CHP και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι
 

Οι Μεχμέτ Ερτάς και Τζοσκούν Ταξίν-δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Εντρεμίτ, κρατήθηκαν για 4 ώρες στην Ελλάδα και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι συνελήφθησαν στην Κομοτηνή κατά την επίσκεψη εκεί του υποψήφιου ΠτΔ του κόμματος CHP Μουχαρρέμ Ιντζέ  και αφού κρατήθηκαν για 4 ώρες, αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΑ ΤΟΥ CHP ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από τον δήμο Εντρεμίτ, η ελληνική αστυνομία έκανε έρευνα στον δήμαρχο Καμίλ Σακά και στους συν αυτώ δημοτικούς σύμβουλους Μεχμέτ Ερτάς, Τζοσκούν Ταξίν και Αλή Γιλμάζ Ντικέρ, που είχαν πάει στην Κομοτηνή μια μέρα πριν από τον Ιντζέ.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΩΡΕΣ

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η ελληνική αστυνομία βρήκε στις βαλίτσες τους τουρκική σημαία και καπέλο, τους πέρασαν χειροπέδες με τα χέρια πίσω και αφού κρατήθηκαν περίπου 4 ώρες, αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΧΑΡΡΕΜ  ΙΝΤΖΕ

Στην ανακοίνωση υπάρχει δήλωση του δημάρχου Καμίλ Σακά, ο οποίος αναφέρει πως είχαν πάει στην Κομοτηνή για να στηρίξουν την προεκλογική καμπάνια του Μουχαρρέμ Ιντζέ.

https://www.youtube.com/watch?v=eUObCL_DnG8

 

 

https://www.sondakika.com/haber/haber-chp-li-2-isim-yunanistan-da-4-saat-gozaltinda-10904304/

31/5/2018

Σχ: Στο βίντεο μιλώντας ο δήμαρχος λέει κι άλλα ενδιαφέροντα. Λέει πως την ώρα που περίμεναν τον Ιντζέ τους πλησίασαν δύο άτομα που είπαν πως ήταν αστυνομικοί και πως αν και δεν είχαν καμία τέτοια αρμοδιότητα (!!) τους έβαλαν να ανοίξουν δύο τσάντες που κρατούσαν. Μέσα είχαν λέει 10 τουρκικές σημαίες (που προφανώς θα τις μοίραζαν)  και καπέλα που έγραφαν ΤΑΜΑΜ. Λέει επανειλημμένα πως οι αστυνομικοί αν και δεν είχαν αρμοδιότητα έψαξαν τις τσάντες (…) και προσθέτει πως οι αστυνομικοί  έψαξαν ενδελεχώς και το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν έρθει.  
Άκου θράσος ! Δεν έχει λέει η αρμοδιότητα η αστυνομία. Δε πας ρε δήμαρχε να τα πεις αυτά στην τουρκική αστυνομία, να δούμε εκεί τα κότσια σου…

Previous Article

ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΙΡΑ

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΝΤΖΕ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *