Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ομέρ Τσελίκ: ¨(Οι Ελληνες) να είναι πιο ευαίσθητοι στην γλώσσα που χρησιμοποιούν απέναντι στην Τουρκία¨

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου  27/1/2021

Σε δηλώσεις που έκανε χτες ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, αναφέρθηκε στα ¨λάθη¨  που κάνει η Ελλάδα και μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

¨Με την Ελλάδα προσπαθούμε να ανοίξουμε μια νέα σελίδα. Προσπαθούμε να κάνουμε την διπλωματία να λειτουργήσει. Ενώ όμως γίνεται αυτή η διαδικασία, δυστυχώς ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, κάνει μια σειρά από πολύ αρνητικές δηλώσεις για την μειονότητα των Ρωμιών στην Τουρκία. Είναι ανάγκη ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, να κρατήσει αποστάσεις από αυτές τις αρνητικές προσεγγίσεις. Δραστηριότητες όπως οι ΝΟΤΑΜ που ανακοινώνουν σε Αν Μεσόγειο και Αιγαίο και η αύξηση με μαξιμαλιστικό τρόπο των περιοχών κυριαρχίας της σε θάλασσα και αέρα, δεν είναι σωστές δραστηριότητές. Ο εξοπλισμός των αποστρατικοποιημένων νησιών δεν αποτελεί σωστή δραστηριότητα. Τα βήματα τα οποία έχουν γίνει προς τις μειονότητες στην Τουρκία είναι πολύ ισχυρά. Η επιστροφή ακινήτων στα μειονοτικά ιδρύματα είναι μία επανάσταση και αυτή η επανάσταση έγινε αποδεκτή από όλους. Αλλά στην Δυτική Θράκη, παρά την επανειλημμένη τιμωρία από το ΕΔΑΔ για παραβίαση των δικαιωμάτων της τουρκικής μειονότητας, η Ελλάδα συνεχίζει την ίδια στάση. Δείτε κάτι το πολύ εντυπωσιακό. Ακολουθούν μια στάση μη ανοχής και στην φράση “Τουρκικός” και στην φράση “μειονοτικός”.
Την ώρα που η Τουρκία ανοίγει στην Ίμβρο σχολείο για 4 μαθητές,  στα τελευταία 25 χρόνια , ο αριθμός των μειονοτικών σχολείων στην Δυτική Θράκη, μειώθηκαν από την Ελλάδα που 231 σε 105.  Η Ελλάδα σε αυτά τα θέματα πρέπει να δείξει ευαισθησία . Περιμένουμε να είναι πιο ευαίσθητοι στην γλώσσα που χρησιμοποιούν απέναντι στην Τουρκία σε αυτή την νέα περίοδο.¨

Ξεπάστρεψαν την ελληνική μειονότητα εκεί και τώρα χρησιμοποιούν τους εναπομείναντες ως μουσειακό είδος, για να έχουν ¨πάτημα¨ να ζητάνε ότι θέλουν στην Θράκη. Λοιπόν ας απελάσουμε τους εκατοντάδες πράκτορες της Θράκης, γιατί διαφορετικά γαλήνη δεν πρόκειται να υπάρξει. Διότι οι άνθρωποι για αυτό πληρώνονται, για να προκαλούν προβλήματα !

 

 

Previous Article

ΗΠΑ : ¨Συγχαρητήρια στους Κούρδους που αποτελούν παράδειγμα αξιόπιστου και ικανού συνεργάτη¨

Next Article

Βίντεο- υπουργοί πετάνε συσκευασίες τσαγιού στον συγκεντρωμένο κόσμο, σαν να πετάνε κροκέτες σε αδέσποτα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *