Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

AΓΟΝΟΣ ΓΙΑ 5η ΦΟΡΑ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

0 σχόλια Share:

Και αυτή την φορά δεν έγινε ο διαγωνισμός, άντε ίσως την έκτη

at cami 2

Πάλι ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα. Και αυτή την φορά δεν μετείχε κανείς στον διαγωνισμό. Μέχρι τώρα 5 φορές έγινε ο διαγωνισμός αλλά με κανένα τρόπο δεν βρίσκεται εταιρία να κατασκευάσει το τζαμί.

Μέχρι πρόσφατα είχαν γίνει τρεις διαγωνισμοί για την κατασκευή του τζαμιού σε μια παλιά στρατιωτική βάση του ναυτικού στον Βοτανικό, περιοχή έξω από την Αθήνα, αλλά δεν είχε βγει καμιά εταιρία για να αναλάβει το έργο.

Στις 15 Οκτωβρίου που ήταν προγραμματισμένος ο διαγωνισμός για 4η φορά, αρρώστησε ο πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης του διαγωνισμού.

Στις 24 Οκτωβρίου 2013 ημέρα Πέμπτη, στην 5η προκήρυξη του διαγωνισμού πάλι δεν μετείχε καμία εταιρία για να αναλάβει την κατασκευή. . Έτσι και από τον 5ο διαγωνισμό δεν βγήκε αποτέλεσμα.

Ως εφημερίδα Μπιρλίκ ¨Λέμε αυτή την φορά δεν έγινε ίσως γίνει την 6η. Εάν δεν γίνει και τότε, τότε έχουμε μια πρόταση.

Την πρόταση μας την παρουσιάζουμε στους μάστορες μας στην Δυτική Θράκη. Στην Δυτική Θράκη έχουμε πολλούς μάστορες που ξέρουν τα χέρια τους από μαλά και κόφτη. Καταρχάς αν αρχίσουμε, με την βοήθεια του Θεού θα τελειώσουμε. Αρκεί να πουν το ναι οι Αθηναίοι.

Εφ. Μπιρλίκ 24/10/2013

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *