Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μ. Τσαμάν : ¨Στην Τουρκία τα τεστ DNA απαγορεύονται¨…

No Comments Share:

Η έκδοση ιδιοκτησιακών πράξεων αμέσως μετά την κατάκτηση των εδαφών άλλων ανθρώπων και μετά από συστηματική λεηλασία ήταν μέρος της διαδικασίας αφομοίωσης. Πολλοί Χριστιανοί χρειάστηκε να περάσουν επίσημα στο Ισλάμ για να προστατεύσουν την υλική και φυσική τους ύπαρξη!

Η υπογράμμιση αυτών των γεγονότων, θεωρείται ως μέγιστη προδοσία και στις δύο τουρκόφωνες χώρες. Στην Τουρκία τα τεστ DNA απαγορεύονται. Ενώ η τουρκική κυβέρνηση δεν ανοίγει τα προγονικά οθωμανικά αρχεία για να διατηρήσει την εικόνα ενός ομοιογενούς έθνους.

Στις γειτονικές περιοχές της οθωμανικής αυτοκρατορίας η αλλαγή των χριστιανών σε μουσουλμάνους αποκαλούνταν εκτουρκισμος. Ο όρος Τούρκος επί αιώνες ήταν συνώνυμος του μουσουλμάνου. Οι νέοι προσήλυτοι αφομοιώνονταν και γλωσσικά. Και με αυτό τον τρόπο επικρατούσε ο τουρκομουσουλμανικός πολιτισμός.

Οι Τούρκοι στην Aνατολία αφομοίωσαν συντριπτικά αυτόχθονους λαούς όπως Έλληνες, Αρμένιους, Ασσύριους, Καυκάσιους και άλλους. Το Αζερμπαϊτζάν είναι αφομοιωμένοι αυτόχθονες κάτοικοι της Καυκάσιας, γνωστοί και ως Αρμένιοι . Ο τυφλός ρατσισμός και ο εθνοτικός εθνικισμός είναι δηλητηριώδη.

Ο αζερικος υπέρ-εθνικισμός είναι ένας ακραίος αντιαρμενικός ρατσισμός. Οι ρίζες του βρίσκονται στην παντουρκιστική νοοτροπία.

Μεχμέτ Εφέ Τσαμάν – Τουίττερ  1/10/2020

Previous Article

Μιχριμπάν Αλιεβα: ¨Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη προς τον πρόεδρο Ερντογάν¨…

Next Article

Λιτότητα αντί υπερβολικής χλιδής- Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *