Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ Τ.Ε.Δ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ !

No Comments Share:

O Γενικός Πρόεδρος Νετσμεττίν Χουσεΐν κάλεσε στην Δυτική Θράκη τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν !

028e4471e20a03faaf87e4501465e34e_xl

Ο Γενικός Πρόεδρος του BTTDD Νετσμεττίν Χουσεΐν που το βράδυ της 29/10 μετείχε στη δεξίωση που έγινε με συμμετοχή 2 χιλιάδων καλεσμένων, βρίσκοντας την ευκαιρία συζήτησε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν, του ζήτησε κατά τα 70 έτη του συλλόγου μας να τον επισκεφτούν με μια ευρεία επιτροπή Δυτικής Θράκης, και τον κάλεσαν στην Δυτική Θράκη, λέγοντας πως όπως τον φιλοξένησαν ως πρωθυπουργό στην Δυτική Θράκη, τώρα ως πρόεδρο της Δημοκρατίας θα αισθανθούν υπερηφάνεια και ικανοποίηση να τον φιλοξενήσουν και πάλι.

Ο κύριος πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε πως όταν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για αυτή την πρόσκληση,  με χαρά θα ανταποκριθεί.

Ο Γενικός Πρόεδρος συνομίλησε επίσης με τον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ, με τον πρόεδρο του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί και με τον πρόεδρο της βουλής Ισμαήλ Καχραμάν, μεταφέροντας τους το αίτημα να τους επισκεφτούνε ως Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης(BTTDD). Eπίσης συνομίλησε με τον υπουργό εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και του έθεσε τα θέμα των αδειών παραμονής που αντιμετωπίζουμε ως Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και του ζήτησε ένα ραντεβού για να του υποβάλλει μια λεπτομερή αναφορά για αυτό το θέμα.

Ο Γενικός Πρόεδρος στην δεξίωση αυτή συνομίλησε επίσης με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου στρατηγό Χουλουσί Ακάρ, με τους πρώην πρωθυπουργούς Τσιλλέρ και Νταβούτογλου, με τον βουλευτή Αγκύρας του ΑΚΡ Γιαλτσιν Ακντογάν, με τον βουλευτή Προύσας Χακάν Τσαβούσογλου, με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Αμπντουλκαντίρ Ακσού, με τον Γενικό Διευθυντή του IRCICA Χαλίτ Ερέν, με τον πρόεδρο του Τουρκικού Ινστιτούτου Ευρεσιτεχνίας Δρ. Χαμπίμπ Ασάν και μετέφερε σε όλους χαιρετίσματα και αγάπη από την Δυτική Θράκη. Κατά τις συνομιλίες αυτές ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Χουλουσί Ακάρ στέλνοντας ειδικό μήνυμα προς τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης, είπε πως ¨αυτοί είναι η παρακαταθήκη μας, να είναι ήρεμοι¨ και μετέφερε τα χαιρετίσματα του.       

http://rodopruzgari.com/component/k2/item/6320-genel-ba%C5%9Fkan-necmettin-h%C3%BCseyin-cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-erdo%C4%9Fan-%C4%B1-bat%C4%B1-trakya-ya-davet-etti.html

1/11/2016

Σχ : Μάλιστα !

Ο πρόεδρος του αλυτρωτικού συλλόγου καλεί τον Ταγίπ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ Θράκη και ο αρχηγός των Τ.Ε.Δ. στέλνει λέει μήνυμα σε πολίτες ΞΕΝΗΣ χώρας… 

Ωραία πορεύονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις…

Αλήθεια που είναι όλοι αυτοί που πρέσβευαν την ελληνοτουρκική φιλία  ;

Τελικά τα εκατέρωθεν τραπεζώματα και τα ντιριντάχτα δεν ωφέλησαν και  πολύ…

Previous Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Next Article

ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΠΛΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *