Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

No Comments Share:

Ο αντιπρόεδρος της T.C. Μπεκίρ Μποζντάγ στην Δυτική Θράκη

Αναφέρθηκε πως ο αντιπρόεδρος της T.C. Μπεκίρ Μποζντάγ μαζί με μια επιτροπή θα βρεθεί στην Δυτική Θράκη. Ο Μποζντάγ θα βρίσκεται στην Δυτική Θράκη στις 17,18 και 19 Αυγούστου και κατά το Μπαϊράμι θα είναι στον χωριό Εχίνος της Ξάνθης.

Με βάση τις πληροφορίες μας ο αντιπρόεδρος της T.C. Μπεκίρ Μποζντάγ και η επιτροπή μαζί του, θα βρίσκεται για επαφές στην Κομοτηνή στις 17 Αυγούστου. Θα επισκεφτεί φορείς και συλλόγους της μειονότητας και το ίδιο βράδυ θα μετάσχει σε ιφτάρ στο χωριό Φιλλύρα.

Στις 18 Αυγούστου θα έχουν επαφές στον νομό Ξάνθης, αναφέρεται πως θα επισκεφτεί τον δήμο Μύκης και ορεινά χωριά, όπου θα αγκαλιαστεί με ομογενείς που ζουν εκεί. Το ίδιο βράδυ Ο Μπεκίρ Μποζντάγ και η επιτροπή μαζί του θα μετάσχουν σε ιφτάρ που θα γίνει στο χωριό Κένταυρος, ενώ την επομένη, κατά την γιορτή του Μπαϊραμιού θα κάνουν το ναμάζι τους στο χωριό Εχίνος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τον αντιπρόεδρο της T.C. Μπεκίρ Μποζντάγ θα τον συνοδεύουν οι καταγόμενοι από την Δυτική Θράκη βουλευτές του ΑΚΠ Μεχμέτ Μουεζίνογλου και Χακάν Τσαβούσογλου, ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων Κεμάλ Γιουρτνάτς, καθώς και κάποιοι σημαντικοί αξιωματούχοι.

Εφ. Μιλλέτ 2/8/2012

Previous Article

H ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ

Next Article

ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *