Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΖΝΤΑΓ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

0 σχόλια Share:

O αντιπρόεδρος Μπεκίρ Μποζντάγ ήρθε στην Δυτική Θράκη

O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της T.C. κύριος Μπεκίρ Μποζντάγ ήρθε στην Δυτική Θράκη μαζί με Δυτικοθρακιώτες Τούρκους για να περάσει 3 μέρες της γιορτής του Μπαϊραμιού. Σε αυτό του το εορταστικό ταξίδι, τον συνοδεύουν ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Τούρκων του εξωτερικού και Συγγενών Κοινοτήτων Κεμάλ Γιουρτνάτς, ο Γενικός Διευθυντής του IRCICA Χαλίτ Ερέν και οι καταγόμενοι από την Δυτική Θράκη βουλευτές του ΑΚΠ Μεχμέτ Μουεζίνογλου και Χακάν Τσαβούσογλου.

Τον αντιπρόεδρο Μπεκίρ Μποζντάγ τον υποδέχτηκαν στην συνοριακή πύλη των Ιψάλων μια πολυπληθής επιτροπή. Μεταξύ αυτών που τον υποδέχτηκαν ήταν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ, οι μουφτήδες Ιμπραήμ Σερίφ και Αχμέτ Μέτε, οι βουλευτές Μεχμέτ Μουεζίνογλου και Χακάν Τσαβούσογλου, ο έπαρχος Τεκίρνταγ Αλή Γκουρμπούζ και ο δήμαρχος Ιψάλων Μεχμέτ Καραγκιόζ.

Ο αντιπρόεδρος Μποζντάγ αφού έμεινε για λίγο στην αίθουσα VIP κίνησε για την Ελλάδα. Ο Μποζντάγ στάθηκε πάνω στην γέφυρα των Ιψάλων και χαιρέτισε εκεί τους Τούρκους και τους Έλληνες στρατιώτες. Μια ωραία έκπληξη για τους Έλληνες στρατιώτες ήταν όταν ο Μποζντάγ τους χαιρέτισε στα ελληνικά λέγοντας τους ¨καλημέρα¨.

Ο Μποζντάγ αυτή τη στιγμή είναι στο Εσκί τζαμί και μαζί με την επιτροπή κάνουν το ναμάζι τους. Αργότερα αναμένεται να πάνε στο γραφείο του εκλεγμένου μουφτή Κομοτηνής. Αργότερα θα πάει πρώτα στο κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη και τέλος θα περάσει στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής όπου θα συναντηθεί με ομογενείς. Ο Μποζντάγ τέλος θα μετάσχει σε ιφτάρ που θα παρατεθεί στην Φιλλύρα και μετά θα αναχωρήσει για Ξάνθη.

 Εφ. Μπιρλίκ 17/8/2012

Σχ : Στην πρώτη φωτογραφία εκτός από αυτούς που αναφέρει το δημοσίευμα βλέπουμε ότι πέρασαν στην τουρκική πλευρά των συνόρων για να υποδεχτούν τον Μποζντάγ και ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ. 

Previous Article

OI ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Next Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleifend elit. diam pulvinar at odio nec