Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΠΑΓΙΣ : ¨ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ¨

No Comments Share:

Εγεμέν Μπαγίς : Το τείχος της Ελλάδας είναι σύμβολο διαίρεσης

Ο υπουργός Ε.Ε. και αρχιδιαπργματευτής Εγεμέν Μπαγίς χαρακτήρισε το συρμάτινο φράχτη που κατασκευάζει η Ελλάδα στα σύνορα με την Τουρκία ως σύμβολο διαίρεσης της Ε.Ε. με τις εξωτερικές χώρες και δήλωσε : ¨Η Ευρώπη πρόσφατα πλήρωσε το κόστος των τειχών. Είναι ανάγκη όλοι να εργάζονται για την κατασκευή γεφυρών ανάμεσα σε διαφορετικές απόψεις, πολιτισμούς και χώρες¨.

Ο Εγεμέν Μπαγίς μιλώντας στο Euobserver χαρακτήρισε τον 13 χιλιομέτρων φράχτη που άρχισε να κατασκευάζει η Ελλάδα για να εμποδίσει την είσοδο των λαθρομεταναστών από τον Έβρο, ως σύμβολο της διαίρεσης της Ε.Ε. με τις εξωτερικές χώρες. Ο υπουργός Μπαγίς δήλωσε ; ¨Στην Ευρώπη δεν είναι καιρός για να μιλάμε για νέα τείχη, έχουμε ανάγκη να μιλάμε για νέες γέφυρες. Η Ευρώπη πρόσφατα πλήρωσε το κόστος των τειχών. Είναι ανάγκη όλοι να εργάζονται για την κατασκευή γεφυρών ανάμεσα σε διαφορετικές απόψεις, πολιτισμούς και χώρες¨. Τόνισε πως η Τουρκία είναι μια γέφυρα ανάμεσα σε ανατολή και δύση, είπε πως χώρες όπως η Μπελίζ, η Παραγουάη, η Βραζιλία και η Μαλαισία μπορούν και ταξιδεύουν με βίζα Σέγκεν, ενώ οι Τούρκοι είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν και πρόσθεσε πως αυτό δεν είναι σωστό.

Εφ. Μπιρλίκ 9-2-2012

Σχόλιο : Πάντως κι εμείς διαφωνούμε με το συρμάτινο φράχτη, κανονικά θα έπρεπε να είναι σαν το τείχος των Ισραηλινών. Με την προσθήκη μάλιστα ανιχνευτών κίνησης, θερμικών καμερών και ναρκοπεδίων. Ώστε να καταλάβουν οι ένστολοι της Ανατολικής Θράκης πως δεν θα βγάζουν ένα σκασμό λεφτά  από την μιζέρια των απελπισμένων. Ή μήπως υπάρχει κανένας αφελής που να πιστεύει ότι π.χ. το καλοκαίρι 300-500 άτομα την μέρα περνανε από την περιοχή του Έβρου και οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας αδυνατούν να τους εμποδίσουν ; Άρα δύο τινά μπορεί συμβαίνουν. Είτε είναι εντελώς άχρηστοι, είτε ¨τα πιάνουν¨. Εσείς τι πιστεύετε ; 

Previous Article

ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΓΙΑ ΕΟΖ !

Next Article

ΜΕΤΡΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *