Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΙΟΤ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

No Comments Share:

 

 

Με 9 βυτία φορτώθηκαν καύσιμα αξίας 700.000 λιρών
 

Στο Μπόντρουμ έφτασε το πολυτελές γιότ του Έλληνα επιχειρηματία Θεόδωρου Αγγελόπουλου. Στο γιότ φορτώθηκαν καύσιμα αξίας 700.000 λιρών.  Πολίτες που έβλεπαν το ασυνήθιστο σκάφος δεν παρέλειψαν να το βγάλουν φωτογραφία.

Το 66 μέτρων μήκους σκάφος που προμηθεύτηκε καύσιμα στην μαρίνα Γιαλικαβάκ , είναι κατασκευασμένο το 2014 και ανήκει στον Θεόδωρο Αγγελόπουλο, που ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Ελλάδας.  Το σκάφος με την επωνυμία ¨ΟΚΤΟ¨ που είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα στον κόσμο, αγκυροβόλησε το πρωί στην μαρίνα Γιαλικαβάκ του Μπόντρουμ. Τα βυτία που προμήθευσαν καύσιμα στο γιότ, το ένα έφευγε, το άλλο ερχόταν. 4 μινιμπάς επίσης προσέγγισαν το γιοτ για τα τρόφιμα και ποτά. Έγινε γνωστό πως τα τρόφιμα και ποτά που μεταφέρθηκαν στο σκάφος κόστισαν περίπου 100.000 λίρες.

…………………

Το σκάφος αξίας 50 εκ. ευρώ μετά από τον ανεφοδιασμό του σε καύσιμα, αναχώρησε για το νησί Μονακό της Ιταλίας. Το σκάφος έγινε γνωστό πως έχει εβδομαδιαίο ενοίκιο 500.000 λιρών, ενώ οι πολίτες που το είδαν τράβηξαν πολλές φωτογραφίες.  Το σκάφος με την ασυνήθιστη κατασκευή του τραβάει την προσοχή, ενώ μέσα του υπάρχει αίθουσα σινεμά, κλαμπ διασκέδασης, ειδικό ρεστοράν και στο σημείο της πλώρης ειδικό τζακούζι.

https://www.sondakika.com/haber/haber-luks-yata-9-tankerle-700-bin-liralik-akar-yakit-11025189/

7/7/2018

Previous Article

H ΚΟΛΑΣΗ TΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ !

Next Article

TA ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΝΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *