Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΜΟΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

No Comments Share:

Αρχίζει συνεργασία δήμων Τουρκίας και Ελλάδας

59325d8c7736810fd6ea5d7cbc48a612_XL

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε στην Άγκυρα με τον Γ.Γ. της Ένωσης Δήμων Τουρκίας Χαϊρεττίν Γκιουνγκιόρ.
Oι συνομιλίες έγιναν σε ένα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα. Εξετάσθηκαν οι μέθοδοι συνεργασίας των δήμων, η μετάδοση τεχνικών πληροφοριών και οι μέθοδοι εργασίας.


Στην συνάντηση αποφασίστηκε η σύσταση μιας επιτροπής για τα δομικά θέματα, το μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης, τον τρόπο περισυλλογής σκουπιδιών, τον τουρισμό, την ασφάλεια των πόλεων, τις πολιτιστικές ανταλλαγές και την αδερφοποίηση των πόλεων. Αποφασίστηκε από τις δύο πλευρές να συναντηθούνε ξανά τους καλοκαιρινούς μήνες στην Κωνσταντινούπολη και στα παραπάνω θέματα να προστεθούν ο τουρισμός υγείας και ο επιχειρηματικός κόσμος.
………………….
http://www.rodopruzgari.com/component/k2/item/5394-yunanistan-ve-türkiye-belediyeleri-arasında-işbirliği-başlıyor.html
22/1/2016

Σχ : Εμείς φυσικά όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ευχόμαστε ολόψυχα την αποτυχία τέτοιων σχημάτων.

Παρατηρούμε επίσης πως καθήκοντα μεταφραστή στην συνάντηση είχε ο καταγόμενος από την Ξάνθη Σαλίχ Ντεντέ (αδερφός του δημοσιογράφου Αμπντουλχαλίλ Ντεντέ).  Την πρακτική αυτή την παρατηρούμε και στην Θράκη. Πάει π.χ. ο πρόξενος στον Περιφερειάρχη και υπάρχει μόνο ο μεταφραστής του προξενείου. Καλά είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ορισμένοι ότι πρέπει να έχεις δικό σου μεταφραστή όταν συναντάς κάποιον ξένο ;  

Previous Article

ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΒΕΛΟΝΑ !

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *