Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΕΛΕΙ: ΚΕΡΚΟΥΚ, ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΚΡΙΜΑΙΑ, ΧΑΛΕΠΙ…

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Ντεστιτζί δεν κρατιόταν: Δεν φτάνει η Μοσούλη και το Κερκούκ, το Χαλέπι, η Δυτική Θρακη και η Κριμαία πρέπει να παρθουν !

Ο Γ.Γ. του Κομματος της Μεγάλης  Ενότητας (ΒΒΡ) δήλωσε πως πέρα από την Μοσούλη και το Κερκούκ, στην Τουρκία πρέπει να ενσωματωθούν το Χαλέπι, η Δυτική Θράκη καιη Κριμαία.

Ο Γενικός Πρόεδρος του πρόεδρος του BBP Μουσταφά Ννεστιτζί, μιλώντας σε ζωντανή εκπομπή στο CNN Türk, δήλωσε πως Μοσούλη, Κερκούκ, Χαλέπι, Δυτική Θράκη και Κριμαία πρέπει να ενταχθούνε στην Τουρκία.

Ο Ντεστιτζί απαντώντας τις ερωτήσεις  του Χακάν Τσελίκ, υποστήριξε πως η Τουρκία πρέπει να επέμβει στρατιωτικά σε Συρία και Ιράκ και πρόσθεσε πως για όσο χρειάζεται μπορεί να στέλνει γκρίζους λύκους στο Κερκούκ.

Όταν τον ρώτησαν ¨Κατά τη γνώμη σας Μοσούλη και Κερκούκ πρέπει να ενταχθουν στην Τουρκία;¨, απάντησε λέγοντας  ¨ Δεν φτάνει μόνο η Μοσούλη και το Κερκούκ, αλλά και το Χαλέπι, η Δυτική Θρακη και η Κριμαία πρέπει να παρθουν ! Ο Ντεστιζί όταν τον ρώτησαν ¨Αυτό δεν αθ δημιουργούσε ενόχληση; Δεν θα το έβλεπαν σαν ιμπεριλαιστική επέμβαση;¨, απάντησε λέγοντας πως ¨Όχι δεν θα ειδωθεί ως ιμπεριαλιστική επέμβαση. Αυτά μέχρι πριν από 100 χρόνια ήταν δικά μας, αυτά τα αφήσαμε παρακαταθήκη¨.
http://haber.sol.org.tr/toplum/destici-hizini-alamadi-musul-kerkuk-yetmez-halep-bati-trakya-kirim-da-alinmali-214277

21/10/2017

http://haber.sol.org.tr/toplum/destici-hizini-alamadi-musul-kerkuk-yetmez-halep-bati-trakya-kirim-da-alinmali-214277

Σχ: Πάλι καλά που γλυτώνει η Βιέννη!

Μουσταφά έλα κατά εδώ και θα δεις τι θα πάρεις…

Πέραν τούτου, αυτή και μόνο η δήλωση  φανταζόμαστε αρκεί για να κηρυχθεί ανεπιθύμητος και να μην ξαναπατήσει το βρωμοπόδαρο του στη πατρίδα μας.

Previous Article

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

Next Article

Οι ΗΠΑ κατήγγειλαν το άνοιγμα της αφίσας του Οτζαλάν

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *