Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος Δικηγόρων Τουρκίας : “Η Ελλάδα είναι ένα κράτος δικαίου με εισαγωγικά¨

No Comments Share:

Ο Μετίν Φειζιογλου -πρόεδρος των δικηγορικών συλλόγων Τουρκίας, αφού επισκέφτηκε την ουδέτερη περιοχή μεταξύ Ελλάδας και της συνοριακής Πύλης του Παζαρκουλε, δήλωσε πως ” Η Ελλάδα είναι το κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης”.
….
Εμείς την παρεμπόδιση πρόσβασης προς τις ελληνικές δικαστικές αρχές θα την μεταφέρουμε απευθείας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ). Με τις προσφυγές εκεί θα τεκμηριώσουμε μία-μία τις παραβιάσεις δικαιωμάτων από την Ελλάδα και θα υποβάλλουμε μηνύσεις. Αν το ΕΔΑΔ είναι το ανώτερο δικαστήριο που προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα με αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχει πιθανότητα να μπορέσουν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα. Εμείς αυτή την ιστορία θέλουμε να τη βγάλουμε από την πολιτική των κυβερνήσεων και να την παραδώσουμε στην αντικειμενικότητα των δικαστηρίων. Στην Ελλάδα οι ελπίδες είναι λίγες. Αλλά στο ΕΔΑΔ πιστεύω πως θα πετύχουμε. Και ενώ συμβαίνουν αυτά κάποιοι ανταγωνίζονται στο ποιος θα κατηγορήσει την Τουρκία”.
…..
Οταν ένας δημοσιογράφος του υπενθύμισε πως η Ελλάδα εφαρμόζει δυσανάλογη βία σε βάρος των μεταναστών και ότι έχει σκοτώσει μετανάστες με χρήση πυροβόλων όπλων, ο Φεϊζίογλου είπε τα εξής : “Η Ελλάδα είναι ένα κράτος δικαίου με εισαγωγικά. Έχει πίσω της την ΕΕ, είναι το κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης. Φιλοξενεί κοντά στα 80.000 μέλη της FETO, αλλά δεν θέλει 4-5 χιλιάδες μετανάστες που και αυτοί δεν θα έμεναν στην Ελλάδα. Στις πύλες της Ελλάδας πραγματοποιούνται ανεπανάληπτα βασανιστήρια.
……

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunanistan-avrupa-nin-simarik-cocugudur-13001529/

11/3/2020

Previous Article

Σουλεϊμάν Σοιλού : “Βλέπω την Ευρώπη και τη λυπάμαι”

Next Article

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: ¨Χώρα προέλευσης υψηλού κινδύνου η Τουρκία¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *