Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΙΒΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΖINLIKCA

0 σχόλια Share:

Eλλάδα και FETÖ χέρι-χέρι

060220172029186614264_2

Ήταν γνωστό πως η τρομοκρατική οργάνωση FETÖ  είχε θερμές σχέσεις με πολλές ξένες μυστικές υπηρεσίες. Τελευταία έγινε γνωστό πως η οργάνωση σχετιζόταν με την υπηρεσία πληροφοριών της Ελλάδας. Οι προδότες έκαμναν δημοσιεύματα κατά των Τούρκων ηγετών της μειονότητας.

ΕΜΡΕ ΝΤΙΝΕΡ

Η FETÖ που στηριζόταν σε πολλές ξένες υπηρεσίες, αυτή τη φορά αποκαλύφθηκε η σχέση της με την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών. 10 μέρες μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15/7, το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή απέστειλε στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ενημερωτικό σημείωμα με τίτλο ¨Δυτική Θράκη και  FETÖ¨. Στο σημείωμα αναφερόταν πως ο δημοσιογράφος και διαχειριστής της ιστοσελίδας Εβρέν Ντεντέ Azıklıkça. Net (γαμπρός του Αμπντουλλάχ Αϊμάζ-Νο 2 ανθρώπου του Γκιουλέν) όπως και οι Αϊντιν Μποσταντζί και Φατίχ Ναζίφογλου έκαναν δημοσιεύσεις στην κατεύθυνση οδηγιών από την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών. Το υπουργείο Εξωτερικών μετά από αυτή την ενημέρωση, με απόρρητο έγγραφο της 26/7/2016 ζήτησε από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να κλείσει την ειδησεογραφική ιστοσελίδα και τους λογαριασμούς σε τουίτερ και FB των τριών αυτών ατόμων. Επίσης έκρινε σκόπιμο πως θα ήταν σκόπιμο να τεθεί απαγόρευση εισόδου και εξόδου στον Εβρέν Ντεντέ και να επιβληθεί απαγόρευση πρόσβασης στις δημοσιεύσεις του.

Ο γαμπρός του Αϊμάζ στην λίστα

Ο δημοσιογράφος Εβρέν Ντεντέ που λειτουργεί στην Κομοτηνή την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Azınlıkça.net, είναι γαμπρός του Αμπντουλλάχ Αϊμάζ-ατόμου που εμπιστεύεται ιδιαίτερα ο ηγέτης της προδοτικής συμμορίας Φετουλλάχ Γκιουλέν.

Ο ελληνικός τύπος παίρνοντας στην κατοχή του το επίσημο αίτημα του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, άρχισε μια επιχείρηση διαμόρφωσης αντίληψης κατά της Τουρκίας. Ο ελληνικός τύπος έγραψε πως ¨Η Τουρκία πιστεύοντας πως και εδώ είναι Τουρκία ζητά την έκδοση των τριών ατόμων που υποστηρίζει πως είναι τρομοκράτες. Δεν μπορείτε να βάλετε να αρθεί η πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Εδώ είναι Ελλάδα¨.

http://www.aksam.com.tr/guncel/fetoyunanistan-el-ele/haber-593412

7/2/2017

Σχ: Προσέξτε θράσος η Τουρκία. Με μόνο στοιχείο πως ο Εβρέν Ντεντέ είναι γαμπρός του Αϊμάζ ζητάνε (ουσιαστικά) από την Ελλάδα να τον καταστρέψει ! Ο ουσιαστικός βέβαια λόγος είναι πως δεν αποδέχονται να υπάρχει τουρκόφωνη ιστοσελίδα στην ελληνική Θράκη που δεν προσκυνά τον Ερντογάν και τα τσιράκια του στην Θράκη. Προσέξτε, αν δείτε την ιστοσελίδα www.azinlikca.net  θα αντιληφθείτε πως δεν αντιπολιτεύεται την Τουρκία. Και όμως, αυτό δεν ειναι αρκετό για το φασιστοΑΚΡ.  Αυτοί θέλουν σκλάβους-δημοσιογράφους.

Επίσης αναρωτιόμαστε που είδε τέτοια σχόλια από τον ελληνικό τύπο σαν αυτά που αναφέρει ; Μα δεν τέθηκε καν (αυτό έλλειπε…) θέμα έκδοσης των τριών συντελεστών του azinlikca. Μάλλον ο αρθρογράφος της Ακσάμ ακούει φωνές… Της ΜΙΤ ; Του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών ; Αυτά είναι μπερδεμένα…  

Επίσης από το κείμενο αυτό επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά το φακέλωμα που κάνει το τουρκικό προξενείο σχετικά με Έλληνες πολίτες.

Previous Article

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΜΑΛΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Next Article

ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ Η ΝΥΦΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΤΙΜΗ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

libero felis ut id, Aenean risus