Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

0 σχόλια Share:
Spread the love

¨Η Τουρκία δεν θα συνάψει καμία σχέση με την Αρμενία¨

Ο υπουργός Οικονομίας Ζαφέρ Τσαλαγιάν δήλωσε πως ¨για όσο διαρκεί η αρμενική κατοχή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, η Τουρκία δεν πρόκειται ποτέ να συνάψει καθοιονδήποτε τρόπο σχέσεις με την Αρμενία¨.

Ο υπουργός Τσαλαγιάν που βρέθηκε στην πόλη Γκέμπελε για το επιχειρηματικό φόρουμ Τουρκίας-Αζερμπαϊτζάν-Γεωργίας, προέβη σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους και είπε : ¨Εμείς παντού και σε κάθε συγκέντρωση το εκφράζουμε με ευγνωμοσύνη πως αποτελούμε ένα έθνος σε δύο κράτη.Η λύπη του Αζερμπαϊτζάν αποτελεί δική μας λύπη. Η χαρά του Αζερμπαϊτζάν είναι και δική μας χαρά. Για όσο διαρκεί η αρμενική κατοχή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και για όσο δεν λύνεται το θέμα του Καραμπάχ, η Τουρκία η Τουρκία δεν πρόκειται ποτέ να συνάψει καθοιονδήποτε τρόπο οποιεσδήποτε σχέσεις με την Αρμενία. Αυτό το ξέρουν καλά οι Αζέροι αδερφοί μας. Ως Τουρκία, ως κυβέρνηση, ως κράτος σε κάθε ευκαιρία εκφράζουμε την ισχυρή μας στρατηγική. Στο θέμα αυτό θα είναι σημαντικό η Αρμενία να αφήσει αμέσως τα εδάφη του Καραμπάχ που κατέλαβε στον πραγματικό τους ιδιοκτήτη, το Αζερμπαϊτζάν.

…………….

Πρακτορείο Ειδήσεων Cihan 24/5/2013

 Σχ :

Α) Εμείς λοιπόν προσπαθούμε και θεωρούμε επιτυχία να ξεπουλήσουμε την ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους που είναι αδέλφια με τους Τούρκους!

 Β) Πολύ σωστή η λογική του Τούρκου υπουργού για τα τουρκικά συμφέροντα. Εμείς γιατί δεν την εφαρμόζουμε στην περίπτωση της Κύπρου ; Γιατί δηλαδή να έχουμε σχέσεις με την Τουρκία, όταν αυτή κατέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το 37% της Κύπρου ;

Previous Article

BETO ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

Next Article

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΛΟΗ ΤΟΥ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *