Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

No Comments Share:

 

 

Ο υπολοχαγός  Άγγελος Μητροθώδης και ο λοχίας Δημήτριος Κούκλατζης που συνελήφθησαν, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην Στρατοχωροφυλακή, ολοκληρώθηκε και η ανάκριση τους στο δικαστήριο. Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκιση των στρατιωτικών.

Έγινε γνωστό πως οι δύο στρατιωτικοί στην κατάθεση τους είπαν πως παρακολουθώντας ίχνη βημάτων στο χιόνι πέρασαν στην τουρκική πλευρά και ότι τα βίντεο που τράβηξαν στα κινητά τους εκπρόκειτο να τα στείλουν στους ανωτέρους τους.

Ομάδα ¨Συνοριακών Γερακιών¨ που υπάγεται στην 54η ΜΧΚ Ταξιαρχία κατά την διάρκεια της περιπολίας τους, συνέλαβαν έναν υπολοχαγό και έναν λοχία του ελληνικού στρατού. Τα όπλα τους κατασχέθηκαν και οι ίδιοι μεταφέρθηκαν στην Στρατοχωροφυλακή Αδριανούπολης.

Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην στρατοχωροφυλακή και την κατάθεση τους στην εισαγγελία, είχαν μεταφερθεί στο πρωτοδικείο με αίτημα για προφυλάκιση και με κατηγορίες για ¨απόπειρα στρατιωτικής κατασκοπίας¨ και για είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή¨.

 https://www.sondakika.com/haber/haber-siniri-gecen-2-yunan-askeri-tutuklandi-10618472/

2/3/2018

Σχ: Όλα αυτά βέβαια μην σας νοιάζουν. Εσείς δείτε τουρκικές σειρές, το σερβάιβορ με τον Τούρκο παραγωγό και πάτε στα παζάρια της Κεσσάνης, της Αδρινανούπολης και του Αϊβαλί…

Τράτζικ….

Κωλοέλληνες…

Previous Article

BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Next Article

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *