Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Άνοιξε το τουρκοπαζαρο στην Αδριανούπολη, τρέξτε Έλληνες να τους χρηματοδοτήσετε… 😠😠😠

0 σχόλια Share:

Στην Ανδριανούπολη το διεθνές παζάρι που ονομάζεται Ulus παζάρι και τραβάει το ενδιαφέρον των Βουλγάρων και Ελλήνων τουριστών, άνοιξε σήμερα με μέτρα κατά του κορονοιου. Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού του παζαριού Μπουλέντ Ρεισογλου, ανέφερε πως το παζάρι άνοιξε με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και είπε : “Ενώ κανονικά στο παζάρι ανοίγουν 450 έμποροι τους πάγκους τους αυτή τη στιγμή ανοίξαμε 150. Μεταξύ των πάγκων οργανώσαμε να έχουν 3M φυσική απόσταση. στόχος μας είναι να λήξει η επιδημία το συντομότερο δυνατό.”.

Στην Τουρκία μετά από δύο μήνες επιθυμίας στα πλαίσια των βημάτων εξομάλυνσης άρχισαν να ανοίγουν τα εμπορικά κέντρα και καταστήματα και τα καταστήματα ένδυσης. Σήμερα άνοιξε και το Ulus παζάρι, το οποίο λόγω της φτήνιας του, ελκύει ιδιαίτερα τους τουρίστες από τις γειτονικές χώρες Βουλγαρία και Ελλάδα.
…….

Sondakika.com. 15/5/2020

Σχ. : Έχει εισβάλει στην Κύπρο όπου σκότωσε, βίασε και μετέτρεψε εκκλησίες σε στάβλους στα ξενοδοχεία. Διεκδικεί το μισό Αιγαίο στην κυριολεξία, υπονομεύει την ελληνική κυριαρχία στη Θράκη με τους πράκτορες που ταΐζει εκεί, και εμείς πάμε και “αιμοδοτουμε” την οικονομία του…
Κανονικά πρέπει να εφαρμόζουμε το εξης: Παξιμάδι σκέτο τρώω, ρούχα ζητιανευω, αλλά λεφτά σε αυτούς ΔΕΝ ΔΙΝΩ.

Previous Article

Μια ακόμη αλυσίδα σε πόρτα κουρδικού δήμου…

Next Article

H Τουρκία κοντά σε συμφωνία για χρηματοδότηση με Κατάρ, Κίνα και Βρετανία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *