Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ Μ.Ε.Α. !

0 σχόλια Share:

 

 

Ο φόβος της Ελλάδας για τα SIHA ! Από τον φόβο τους σήκωσαν F-16
Οι γεμάτες με απειλές και προκλήσεις δηλώσεις της Ελλάδας κατά της Τουρκίας, σιγά σιγά αφήνουν την θέση τους στην πραγματικότητα.  Μετά από την έκκληση του Τσίπρα για ψυχραιμία, τα ελληνικά στρατιωτικά περιοδικά , είχαν θέμα για τα τουρκικά ΜΕΑ. Τις προάλλες αποκαλύφθηκε πως όταν πέταξε πλησίον της Ρόδου ένα ΜΕΑ τύπου ΑΝΚΑ, σήκωσαν F-16.
Μετά από τις θρασείες απειλές του υπουργού Καμμένου, η ελληνική κυβέρνηση βρέθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης  και υποχρεώθηκε να κάνει βήμα πίσω από τα μεγάλα λόγια.

Την ώρα που οι δίκην θορύβου από κουνούπι, μάταιες απειλές από τον Καμμένο έχαναν την επίδραση τους, άρχισαν να εμφανίζονται οι πραγματικότητες. Μετά από το πίσω βήμα του Τσίπρα, τα ελληνικά στρατιωτικά περιοδικά ανέφεραν πως οι επιτυχίες της Τουρκίας με τα ΜΕΑ και τα SIHA (σημ. μεταφρ. : ένοπλα ΜΕΑ)  απειλούνε την Ελλάδα.

………………..

Κάποιες ιστοσελίδες στην Ελλάδα σήμερα ανέφεραν κάτι ενδιαφέρον. Το ΑΝΚΑ  που πρόσφατα ενταχθέν στο Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό, τις περασμένες μέρες δοκιμάστηκε για πρώτη φορά πάνω από την Ρόδο. Μόλις το ΑΝΚΑ που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Νταλαμάν, εντοπίστηκε από τα ραντάρ, απογειώθηκε F-16 από την Κρήτη.  Χτες το ΜΕΑ που ανήκει στο τουρκικό στόλο, εμφανίστηκε σε ραντάρ κοντά στο Κελεμέζ και στα Ίμια.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/yunanistanin-siha-korkusu-korkudan-f-16-kaldirmislardi-446143.html

8/4/2018

Σχ: Ρωτάμε: Είναι δυνατόν να ίπταται ένα καταρχήν άγνωστο αντικείμενο πάνω από την Ρόδο (το λένε οι ίδιοι οι Τούρκο-διακρίνεται η σχετική φραση ¨πάνω από την Ρόδο¨ στην φωτογραφία) και να μην το καταρρίπτουμε; 

Κάτι δηλαδή που πέραν όλων των άλλων συνιστά και κίνδυνο για τα πολιτικά αεροπλάνα.  Είναι δυνατόν;

 Και μάλιστα έπρεπε να το καταρρίψουμε και να καταγράψουμε την κατάρριψη ! Προς γνώση και συμμόρφωση… Κρίμα, αυτό ήταν πραγματικά ευκαιρία.

Previous Article

ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝ : ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *