Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αλτούν: ¨Η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί ένα κομμάτι της Γαλάζιας Πατρίδας της Τουρκίας.¨

No Comments Share:

Δώσαμε μία ευκαιρία στο διάλογο

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας Αλτούν, δήλωσε πως η Τουρκία υπό την ηγεσία του ΠτΔ Ερντογάν πάντοτε υποστηρίζει τη διπλωματία. Ο Αλτούν είπε πως “Χάρη στον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ και την Γερμανίδα πρωθυπουργό Μέρκελ δώσαμε μία ευκαιρία στο διάλογο. Ο Αλτούν μιλώντας στο “Διεθνές Συνέδριο ανατολικής Μεσογείου”, είπε :

“… Κάποιες παλιές αποικιοκρατικές δυνάμεις βλέπουν αυτή την περιοχή ως χώρος γέννησης μιας νέας αυτοκρατορίας τους. Η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί ένα κομμάτι της Γαλάζιας Πατρίδας της Τουρκίας.¨

…..

Ο Αλτούν εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη των διερευνητικών συνομιλιών με την Ελλάδα διότι όπως είπε Η διπλωματία πάντοτε είναι ο σωστός δρόμος και συνέχισε λέγοντας τα εξής: “Το βήμα που έγινε ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση. Στο επόμενο διάστημα πρέπει να μειώσουμε την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο και να προστατέψουμε τη δυναμική για μία δίκαιη και μόνιμη λύση. Για να αυξήσουμε αυτή τη δυναμική το επόμενο βήμα πρέπει να είναι μία περιφερειακή σύνοδο με τη συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων.

……

https://www.yenisafak.com/gundem/diyaloga-bir-sans-verdik-3568532

25/9/2020

Σχ: Προσέξτε όχι ¨ένα τμήμα¨, αλλά η ¨Αν Μεσόγειος¨ είναι λέει τμήμα της ¨Γαλάζιας Πατρίδας¨τους…

Previous Article

Τα KARSAN που διαθέτουν οι δήμοι μας….

Next Article

Οι Δήμοι Γαλατσίου, Ρεθύμνου και Αμαρουσίου αγόρασαν τουρκικά λεωφορεία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *