Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ

No Comments Share:

Ο ακόλουθος της πρωθυπουργίας της T.C. Εφκά Αλά επισκέφτηκε τους εκλεγμένους μουφτήδες

Ο ακόλουθος της πρωθυπουργίας της T.C. Εφκά Αλά επισκέφτηκε τους εκλεγμένους μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπραήμ Σερίφ και Αχμέτ Μέτε. Σε αυτή του την επίσκεψη τον συνόδευαν ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων Κεμάλ Γιουρτνάτς ο Γενικών Διευθυντής της Διεύθυνσης Βακουφίων Αντνάν Ερτέμ, ο νομάρχης του Αρνταχάν Σεϊφετίν Αζίζογλου, και ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ.

Ο Εφκάν Αλά πρώτα επισκέφτηκε τον εκλεγμένο μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ενώ θα μετάσχει και σε ιφτάρ που θα γίνει στην Δυτική Θράκη. Ο μουφτής Μέτε εξέφρασε την ικανοποίηση του για την σημαντική αυτή επίσκεψη και μίλησε για τις εργασίες που γίνονται εντός της μουφτείας.

Από εκεί, ο ακόλουθος Εφκάν Αλά και η επιτροπή μαζί του πέρασαν στην Κομοτηνή όπου επισκέφτηκαν τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ στο γραφείο του. Για κάποιο διάστημα συνομίλησαν μαζί του και ενημερώθηκαν για τις εργασίες της μουφτείας. Στην επίσκεψη εκεί μετείχε και ο βουλευτής Ανδριανούπολης του ΑΚΠ Μεχμέτ Μουεζίνογλου. Μετά από αυτήν την επίσκεψη η επιτροπή αποχώρησε για να μετάσχει στο ιφτάρ που οργανώθηκε από τον Σύλλογο αποφοίτων ιεροσπουδαστηρίων Δυτικής Θράκης.

Μετά το βραδινό ναμάζι στα Αριαννά, η επιτροπή θα έρθει στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής όπου θα μετάσχει σε εγκαίνια έκθεσης Hilye-I Serif.

 Εφ. Μπιρλίκ 6/8/2012

Previous Article

ΙΦΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΑΚΚΑΡΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.