Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπουργός Ακάρ: ¨Προκλητικές οι επισκέψεις-εορτασμοί στο Καστελλόριζο¨ !

No Comments Share:

Ακάρ: Η Ελλάδα κατά παράβαση των συνθηκών εξόπλισε 18 νησιά

Ο υπουργός Αμύνης Ακάρ δήλωσε Ελλάδα κατά παράβαση των συνθηκών εξόπλισε 18 νησιά. Αυτά κλιμακώνουν την ένταση και καταστρέφουν την κατανόηση”.
……

Στην δήλωση που έκανε εκεί ο Ακαρ ανέφερε τα εξής : Εν προκειμένω οι Έλληνες γείτονές μας αφήνοντας στην άκρη τις συμφωνίες επιμένουν στο θέμα της ΑΟΖ των νησιών. Στο θέμα αυτό γίνονται εργασίες και προβάλλονται οι θέσεις. Το νησί αυτό όπως και τα άλλα 23 πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένα. Αυτό σύμφωνα με όλες τις προηγούμενες συμφωνίες πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένο. Οι Έλληνες γείτονές μας με τρόπο που αποτελεί παράβαση των συμφωνιών εξόπλισαν 18 νησιά και εγκατέστησαν στρατό. Αυτά κλιμακώνουν την ένταση και καταστρέφουν την κατανόηση. Είναι ανάγκη να αφεθούν στην άκρη οι προκλητικές συμπεριφορές που αυξάνουν την ένταση. Εμείς υποστηρίζουμε το διάλογο εμείς εν προκειμένω πραγματικά επιθυμούμε την επίλυση των θεμάτων με ειρηνικές μεθόδους. Δυστυχώς όμως ενώ εμείς δηλώνουμε αυτά η άλλη πλευρά οι Έλληνες γείτονές μας εξοπλίζουν τα νησιά. Σε αυτό το πλαίσιο όπως βλέπετε και εσείς σε νησί που αν απλώσουμε το χέρι μας το φτάνουμε, συνεχώς γίνονται επισκέψεις υπό μορφήν γιορτής. Αυτά τα βλέπουμε ως προκλητικά και προβοκατόρικα.

……

Η Ελλάδα κάνοντας ασκήσεις με άλλα κράτη που δεν έχουν σχέση με το θέμα εδώ βλάπτει τη γαλήνη. Είναι σίγουρο ότι αυτά που κάνει η Γαλλία έχουν έναν εμπορικό σκοπό, εξοπλίζοντας την Ελλάδα θα ενισχύσει την δική του οικονομία Αλλά υπάρχει ένα σημείο ακόμα πιο σημαντικό από αυτό. Είναι ότι οι εργασίες που έγιναν υπό την ηγεσία του κυρίου Μακρόν δεν απέφεραν κανένα αποτέλεσμα και είναι φανερό ότι η πολιτική του έχει τα πιο από τα παραδείγματα για αυτό είναι ότι επί χρόνια στήριξαν τις οργανώσεις YPG και PKK και αργότερα στη Λιβύη στήριξαν τον Χαφταρ αλλά έχασαν στην κοινή γνώμη της Γαλλίας. Προσπαθούν να καλύψουν αυτά τα λάθη τους και σε αυτό το θέμα η ευχή μας είναι οι Έλληνες γείτονές μας να μην ανταποκριθούν σε αυτές τις κινήσεις της Γαλλίας να μην τους πουν το “ναι” και να δούνε την αλήθεια. Ο λαός της Ελλάδας πρέπει να το δει αυτό και δεν πρέπει να καταστεί μεζές στην προσπάθεια που κάνει ο Μακρόν να σώσει τον εαυτό του.

…..

birgun.net 13/9/2020

Previous Article

Σύλλογος Πάχνης : Αχμέτ Μέτε- η ντροπή της Θράκης !

Next Article

Τζαβέντ Ασλάν : ¨Να κλείσουν αυτά τα ρατσιστικά κέντρα φυλάκισης¨ !!! – βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *