Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ

No Comments Share:

    Έκτακτη εξέλιξη στο μεγάλο σχέδιο

Στο Τουρκικό Ρεύμα που είναι ένα από τα σημαντικότερα ενεργειακά σχέδια των τελευταίων ετών, έγινε αλλαγή στην προκαθορισμένη πορεία.

Εξέλιξη έκπληξη συνέβη στην πορεία του ευρωπαϊκού δρομολογίου του Τουρκικό Αγωγού που είναι ένα πολύ σημαντικό ενεργειακό σχέδιο που διεξάγουν από κοινού Ρωσία και Τουρκία. Ο αγωγός προβλεπόταν πως μέσω Θράκης θα περνούσε στην Ελλάδα και από εκεί στην Ευρώπη, αλλά τελικά υπήρξε ¨ψαλίδισμα¨ στο δρομολόγιο του . Έτσι ο αγωγός μετά από την έξοδο του από την Τουρκία, αντί της Ελλάδας θα εισέλθει στην Βουλγαρία. Σύμφωνα με το κείμενο της Ολτζάι Αϊντιλέκ στην εφ. Χαμπερτούρκ, ο αγωγός θα ακολουθήσει θα πάει Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία και ακολούθως θα φτάσει στην καρδιά της Ευρώπης την Αυστρία.  Πηγές αναφέρουν πως με αυτό τον τρόπο, εξαλείφονται δαπάνες εκατομμυρίων δολαρίων που θα χρειαζόταν για την χερσαία τοποθέτηση του αγωγού.

Το θέμα αυτό συζητείται στους ενεργειακούς διαδρόμους της Άγκυρας, ενώ έχει κοινοποιηθεί ήδη και σε ανώτατο επίπεδο προς την Βουλγαρία. Η δε Βουλγαρία άρχισε ήδη ετοιμασίες προς αυτή την κατεύθυνση.

…………………..

http://www.yeniakit.com.tr/haber/dev-projede-flas-gelisme-404183.html

14/12/2017

Σχ: Εάν αυτό επαληθευτεί, δείχνει πως ούτε και επί της ¨πρώτης φοράς αριστερά¨ μπορούμε να αναπτύξουμε σχέσεις με Ρωσία.

Previous Article

ENTAΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Next Article

ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ¨ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *