Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπουργός Αμύνης Ακάρ: ¨Από τον σουλτάνο Αλπαρσλάν ως τον Νικηφόρο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ…¨

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   19/7/2021

Σε μήνυμα που απεύθυνε για το Μπαϊράμι ο υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

¨Σε αυτή την περίοδο που δίνουμε τον πιο καθολικό και έντονο αγώνα στην ιστορία της Δημοκρατίας, οι ΤΕΔ με την λογική “Αν πεθάνω μάρτυρας, αν ζήσω ήρωας”, με επιμονή και αποφασιστικότητα συνεχίζουν τον αγώνα τους έναντι σε κάθε είδους ρίσκα,  απειλές και κινδύνους για την ασφάλεια της πατρίδας μας, της γαλάζιας πατρίδας μας, των ουρανών μας και των 84 εκ. πολιτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό τα στελέχη των ΤΕΔ, ασκούν τα καθήκοντά τους, προστατεύοντας τα δικαιώματα, τα ενδιαφέροντα και συμφέροντα στην πατρίδα, στο Ιράκ και στην Β. Συρία, στην Γαλάζια Πατρίδα συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου, όπως και για την ειρήνη και σταθερότητα σε Αζερμπαϊτζάν, Λιβύη, Κατάρ, Σομαλία, Κόσοβο και Βοσνία Ερζεγοβίνη.
…..
Από τον σουλτάνο Απαρσλάν ως τον Νικηφόρο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τιμώ με με ευγνωμοσύνη όλους τους στρατιωτικούς διοικητές, κρατικούς αξιωματούχους, σεβαστούς μάρτυρες  και ήρωες  που  έφυγαν για την αιωνιότητα και συνέβαλαν στο να φτάσουμε μέχρι σήμερα, ενώ υποβάλλω τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους εν ζωή γενναίους ήρωες μας .¨

Αυτό το κράτος μαφία από τα γεννοφάσκια του μέχρι σήμερα, συστάθηκε και επεκτάθηκε πάνω στο αίμα και τα κόκαλα των προγόνων μας.

Και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζουν όσοι έχουν αξιοπρέπεια…

Πηγή :  https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/1972021-52557

 

Previous Article

¨Ανθρωπιστές¨ στην Λέσβο με φωτογραφίες στρατιωτικών εγκαταστάσεων…

Next Article

Σκάφος του τουρκικού λιμενικού οδηγεί τους λαθρομετανάστες στην ελληνική πλευρά….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *