Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ακάρ : ¨Τα παράλογα μέτρα της Ελλάδας άρχισε να τα βλέπει και ο λογικός ελληνικός λαός¨….

No Comments Share:

…..

Ο υπουργός Αμύνης Ακαρ, ασκώντας κριτική στην επιχείρηση Ειρήνη, είπε: “Χωρίς κανένα συντονισμό με τη νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης, χωρίς συνεργασία και χωρίς να υπάρχει μία καθαρή απόφαση του ΟΗΕ για αυτό το θέμα, άρχισαν μία επιχείρηση. Πρόκειται για μία επιχείρηση μονόπλευρη, μεροληπτική και αμφισβητήσιμη. Για αυτό το λόγο δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή”.

…….

Αυτός ο εγκληματίας πολέμου, αυτός ο δολοφόνος ο Χαφτάρ και οι υποστηρικτές του, πρέπει να γνωρίζουν ότι σε οποιαδήποτε προσπάθεια επίθεσης κατά τουρκικών στοιχείων, τα στοιχεία του δολοφόνου Χαφτάρ θα θεωρηθούν παντού ως νόμιμοι στόχοι. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Αν κάνουν τέτοια επιχείρηση, μετά δεν θα βρίσκουν μέρος να κρυφτούν. Για αυτό όλοι να βάλουν μυαλό….”

……

Ο υπουργός Ακάρ δήλωσε πως η Τουρκία σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Κύπρο, επιδιώκει στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας να βρεθούν λύσεις, στηριγμένες στο διεθνές δίκαιο και πρόσθεσε πως σε αυτό το θέμα είναι άκρως καλόβουλοι. Ο υπουργός Ακάρ θύμισε τις διερευνητικές συνομιλίες, τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και τον μηχανισμό επίλυσης διαφορών στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας και συνέχισε λέγοντας ” Η Τουρκία και στα τρία αυτά λέει “Nαι να συναντηθούμε”. Το ειλικρινές χέρι που προβάλλουμε για ειρήνη και επίλυση, πάντα μένει στον αέρα. Αυτό δυστυχώς οι τρίτες πλευρές δεν το βλέπουν και επιμένουν και γίνονται μεροληπτικές. Η μόνη μας προσδοκία από τις τρίτες πλευρές, είναι να είναι αντικειμενικές, ψύχραιμες και λογικές. Δυστυχώς αυτό δεν το βρίσκουμε πάντα. Οι Έλληνες γείτονές μας σε κάθε ευκαιρία εκμεταλλεύονται την κατάσταση, ακολουθώντας προβοκατόρικες και προκλητικές μεθόδους και οδούς που κλιμακώνουν την ένταση. Καλύπτουν αυτά που κάνουν οι ίδιοι και με κάποιο τρόπο θολώνουν τα αιτήματά μας, τα οποία είναι ανοιχτά σε διάλογο ειρηνικές μεθόδους, σεβασμό του διεθνούς δικαίου και στο πλαίσιο των συμφωνιών. Αυτό το έχουν κάνει συνήθεια. Η επίδοση και οι προσπάθειες που έχει καταβάλει η Τουρκία απέναντι στις προκλήσεις της Ελλάδας είναι αξιοθαύμαστες.

….

Ο υπουργός Ακάρ ανέφερε ότι αυτά τα λάθη και τα παράλογα μέτρα της Ελλάδας άρχισε να τα βλέπει και ο λογικός ελληνικός λαός: “Οι λογικοί Έλληνες δεν μπορούν με τίποτα να κατανοήσουν το γιατί η Ελλάδα αποφεύγει τις συνομιλίες. Αλλά οι άνθρωποι που είναι στην κορυφή γνωρίζουν τις αλήθειες και επειδή δεν έχουν πρόσωπο να συναντηθούν, δεν συναντιούνται με τίποτε.”

……

Son Dakika | Bakan Akar: “Türk unsurlarına yapılacak herhangi bir saldırı girişiminde katil Hafter unsurları her yerde meşru hedef olarak görülecektir” | Haberler.com Politika

27/12/2020

Previous Article

Αντισυνταγματική κρίθηκε η επιβολή της μάσκας στα σχολεία στην Αυστρία…

Next Article

Ακάρ προς Ελλάδα : ¨Αγοράστε όσα αεροσκάφη θέλετε, δεν σας αρκούν¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *