Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ακάρ : ¨Η Ελλάδα επιδιώκει να κλιμακώσει την ένταση στην Μεσόγειο¨

No Comments Share:

….

Ο Ακάρ ανέφερε πως η Ελλάδα προσπαθεί να φυλακίσει την Τουρκία στις ακτές της και είπε :” Για το νησί Καστελόριζο που βρίσκεται σε απόσταση 1.950 μέτρων από τις τουρκικές ακτές και έχει έκταση 10 τετραγωνικών χιλιομέτρων ζητάνε περιοχή θαλάσσιας δικαιοδοσίας έκτασης 40 χιλ. τ.χ. Η Ελλάδα αντί να επιδιώκει πολιτικές λύσεις συνομιλώντας με την Τουρκία, επιδιώκει να πετύχει τετελεσμένα. Κάποιοι φιλόδοξοι, υπερβαίνοντας την ισχύ και το μπόι τους, έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και ακόμη και αν είναι σε βλάβη των ίδιων τους των λαών, προσφεύγουν σε παράνομες οδός όπως είναι η επιχείρηση Ειρήνη. Η Ελλάδα είναι που επιδιώκει να κλιμακώσει την ένταση στη Μεσόγειο. Εμείς για να μειώσουμε την ένταση, εξαρχής στηρίξαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις διερευνητικές συνομιλίες, τις συναντήσεις οικοδόμησης εμπιστοσύνης και τις επιπρόσθετες προσπάθειες του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ. Εμείς είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε όλα τα θέματα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο διότι είμαστε ισχυροί και έχουμε δίκιο.

…..

Οι S-400, το σύστημα αεράμυνας μεγάλου βεληνεκούς, για εμάς δεν ήταν μία επιλογή αλλά μία υποχρέωση. Η προμήθεια και ο έλεγχος του συστήματος αυτού από την Τουρκία δεν σημαίνει απομάκρυνση από το ΝΑΤΟ. Η προμήθεια του συνεχίζεται, λαμβανομένου υπόψη των πολιτικών, στρατιωτικών και οικονομικών διαστάσεων, ενώ οι ετοιμασίες συνεχίζονται όπως είχαν σχεδιαστεί. ”

…..

Son dakika haberleri: Milli Savunma bakanı Hulusi Akar: “Binlerce kilometreden gelerek gücünü ve boyunu aşan bazı muhterisler de, kendi halklarının zararına da olsa bu… – Haber

10/12/2020

Σχ: Το ακούσαμε κι αυτό, ¨Η Ελλάδα κλιμακώνει την ένταση”…

Ρητορική Χίτλερ πριν τον πόλεμο…

Previous Article

Με τους Κήπους ¨ανοιχτούς¨ πως ζητάμε κυρώσεις προς το τουρκικό καθεστώς ;

Next Article

Συνελήφθη 80χρονος που επέκρινε τους 4 μισθούς του ζεύγους Αλτούν….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *