Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

No Comments Share:

Καθαρό μήνυμα Ακάρ  προς Ελλάδα :Δεν θα επιτραπεί !

Ο υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ αναφερόμενος στις ελληνικές δυνάμεις που παρενόχλησαν το τουρκικό πλοίο στην Μεσόγειο δήλωσε: ¨Δε θα επιτρέψουμε επανάληψη¨.

O υπουργός Αμύνης Χουλουσί Ακάρ, ανέφερε πως λήφθησαν μέτρα για τις κατά καιρούς παρενοχλήσεις που κάνει η Ελλάδα κατά τουρκικών πλοίων στην Μεσόγειο και δήλωσε πως ¨Δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουμε μια νέα παρενόχληση¨.

Ο Ακάρ προσκεκλημένος στο ΑΑ, απάντησε σε ερωτήσεις και έκανε δηλώσεις σχετικά με την επικαιρότητα.

Σχετικά με την επέκταση στα δυτικά της Ελλάδας των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια, ο Ακάρ δήλωσε πως η Ελλάδα ενίοτε κάνει κάποιες προσπάθειες στο θέμα των χωρικών υδάτων, αλλά η στάση της  Τουρκίας και των Τ.Ε.Δ. στο θέμα αυτό είναι ξεκάθαρη.

¨Θα πάρουμε τα δέοντα μέτρα¨

Ο Ακάρ ανέφερε πως Τουρκία στηρίζει την απόφαση που ελήφθη στην τουρκική βουλή στις 8/7/1995 και είπε πως ¨Εάν ληφθεί απόφαση-παραβίαση των δικαιωμάτων και συμφερόντων της Τουρκίας θα λάβουμε τα δέοντα μέτρα¨.

Ανέφερε πως Τουρκία και Ελλάδα, θα πρέπει να μην παραβιάζουν η μία τα δικαιώματα της άλλης, να σέβεται τις συμφωνίες και εξέφρασε την προσδοκία, να κυριαρχήσει σε αυτό το θέμα η απλή λογική.

Ο υπουργός Ακάρ, υπογράμμισε πως στην περιοχή εκεί, κανένα σχέδιο στο οποίο δεν παίρνουν μέρος η Τουρκία και η KKTC δεν έχει δυνατότητα και πιθανότητα να πετύχει.

………….

¨Θα είναι επωφελές¨

Ο Ακάρ είπε πως στην κλιμάκωση από την μεριά της Ελλάδας των θεμάτων σε Αιγαίο και Κύπρο, επιδρούνε οι προσδοκίες των Ελλήνων πολιτικών από την εσωτερική πολιτική σκηνή και εκτίμησε πως ¨Θα είναι επωφελές αν η γείτονα μας βγάλει από τις ανησυχίες της στην εσωτερική πολιτική, τις σχέσεις της με την Τουρκία.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/akardan-yunanistana-acik-mesaj-musaade-yok-534960.html

24/10/2018

Σχ: Συνέλληνες μην πτοείστε ! Πάτε να ψωνίσετε μπακλαβάδες, αρώματα και καρότα ! Άλλωστε αφού είναι πιο φτηνά, όλα τα άλλα σκασίλα μας…

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ

Next Article

ΓΕΡΜΑΝΙΑ : ¨ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *