Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Τι δουλειά έχει η Ελλάδα να κάνει στρατιωτική άσκηση στις Οινούσσες; -Είναι μια προβοκάτσια¨ !

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 8/10/2021

Σε δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Αμύνης Ακάρ μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

Εμείς με μεγάλη ειλικρίνεια επιθυμούμε τα προβλήματα με την Ελλάδα να επιλυθούν στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου εν μέσω των σχέσεων καλής γειτονίας μέσω διαλόγου και βρίσκοντας πολιτικές λύσεις οι λαοί των δύο πλευρών να ζήσουν εν μέσω ειρήνης και ασφάλειας επωφελούμενοι από τον πλούτο τους. Αυτή είναι η ειλικρινής μας άποψη και επιθυμία.

Δυστυχώς ιδιαίτερα κάποιοι πολιτικοί στην Ελλάδα πιέζοντας, αντί να λύσουν τα προβλήματα ορθολογικά και με την λογική, για να διαταράξουν τις διμερείς σχέσεις, με επιθετική ρητορική και ενέργειες, κλιμακώνουν τη ένταση.

Σε κάθε ευκαιρία φίλοι μου έχουμε δηλώσει και το λέμε ότι αυτές είναι μάταιες προσπάθειες και ότι πρέπει να αντιληφθούν πως με τέτοιου είδους ρητορική και ενέργειες δεν θα μπορέσουν να νικήσουν την Τουρκία

Στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα με ενθάρρυνση και υποδαύλιση από κάποιες χώρες άρχισε μέσω κάποιων συμφωνιών μία αγάπη για τους εξοπλισμούς. Αλλά εμείς λέμε πρώτα να δείτε το θέμα μαθηματικά και μετά ιστορικά. Δείτε αυτά
Με τέτοιου είδους κινήσεις και με μια σειρά μέτρων δεν μπορείτε να αποκτήσετε ανωτερότητα έναντι της Τουρκίας
Εγκαταλείψετε αυτή την προσπάθεια. Η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι γνωστή σε όλους. Εχουν σοβαρά χρέη.
Με αγάπη για τους εξοπλισμούς κάνουν μια σειρά από έξοδα, κάνουν μάταιες δαπάνες που χειροτερεύουν την οικονομία και στρέφονται κατά της ευημερίας του ελληνικού λαού.
Αυτό φιλοι μου , πρέπει να το δουν και να το αντιληφθούν οι λογικοί άνθρωποι.  Αυτά είναι ανάγκη να τα δούνε οι Έλληνες λογικοί άνθρωποι

Καμία από αυτές τις πρωτοβουλίες δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει. Στο θέμα αυτό είμαστε εξαιρετικά αποφασισμένοι και ικανοί.

Υπάρχουν κινήσεις για παραβίαση της θαλάσσιες αποκλειστικής μας ζώνης στα ανατολικά της Κρήτης και στα νοτιοδυτικά της Κύπρου μέσω διενέργειας ερευνών. Έχουμε δηλώσει ότι ποτέ δεν θα το επιτρέψουμε αυτό. Οι μονάδες του Πολεμικού μας ναυτικού εκεί έπραξαν τα απαραίτητα και δεν επέτρεψαν στο εν λόγω πλοίο να μπει στην περιοχή. Στο θέμα αυτό είμαστε αποφασισμένοι και δεν θα επιτρέψουμε να παραβιαστεί το δίκαιο μας.

Η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν ενώ πέραν της προστασίας του δικού της δικαιώματος και δικαίων, δεν επιδιώκουμε να παραβιάσουμε τα δικαιώματα κανενός. Εμείς σεβόμαστε τα σύνορα., τα δικαιώματα τα δίκαια και την κυριαρχία όλων. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι η Τουρκία είναι ένας έμπιστος ισχυρός και αποτελεσματικός σύμμαχος.

Στην προηγούμενη περίοδο είχαμε την ευκαιρία διαλόγου με τους Έλληνες ομολόγους μας, είτε Στο επίπεδο των υπουργών Άμυνας των αρχηγών γενικού επιτελείου. Υπήρχε δυνατότητα να εμποδίσουμε δυνητικές κρίσεις. Τώρα αυτό δεν υπάρχει. Εμείς λέμε στην Ελλάδα πώς είμαστε έτοιμοι σε κάθε πλατφόρμα να συζητήσουμε

Τι δουλειά έχει η Ελλάδα να κάνει στρατιωτική άσκηση στις Οινούσσες; Είναι μια προβοκάτσια¨

Χρυσός άνθρωπος !

Είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε για γείτονες !

 

Previous Article

Ανηλεής ξυλοδαρμός μικροπωλητή από δημοτικούς αστυνομικούς… Βίντεο

Next Article

Το μέλος της ISIS έδωσε και συνέντευξη σε Ελληνόπουλα ως ¨καημένος πρόσφυγας¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *