Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι κατηγορούμενοι για κατασκοπεία μάγειρας και γραμματέας του προξενείου συνελήφθησαν

2 Comments Share:

……..

Mε βάση εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν νωρίτερα, συνελήφθησαν και οι δύο Έλληνες υπήκοοι που λειτουργούσαν ως κατάσκοποι των Τούρκων.

Οι πληροφορίες θέλουν τις συλλήψεις να έγιναν λίγο πριν διαφύγουν και οι δύο στην Τουρκία. Ο ένας συνελήφθη στην Ρόδο, ο άλλος στην Κομοτηνή. Εύγε!

Οι δύο κατηγορούμενοι για κατασκοπία υπέρ της Τουρκίας παρέμεναν ελεύθεροι, ενώ ο Τούρκος πρόξενος προκαλούσε ζητώντας να του παραδοθούν ο υπολογιστής και το κινητό που κατασχέθηκαν από τον γραμματέα του προξενείου στη Ρόδο!

Ο Τούρκος διπλωμάτης είχε απευθύνει επιστολή προς τις ελληνικές Αρχές ζητώντας να αποδοθούν στο προξενείο οι συσκευές που κατασχέθηκαν, επισημαίνοντας ότι δεν ανήκουν στον γραμματέα, αλλά του είχαν δοθεί για να τα χρησιμοποιεί για τις ανάγκες της εργασίας του! Σε κάθε περίπτωση, ο γραμματέας θα κρατηθεί και θα πάει την Δευτέρα στον ανακριτή.

Newsbreak.gr

Σχ. Ο μάγειρας εξ όσων μάθαμε συνελήφθη στο χωριό του στον Έβρενο-δήμου Αρριανών και ο άλλος στην Ρόδο.  Ακούστε θράσος, ζητούσε λέει ο πρόξενος τον υπολογιστή του γραμματέα-πράκτορα…

Κύριε πρόξενε bekle….

 

Previous Article

Υπουργός Ακάρ: ¨Η Γαλλία εμπλέκεται σε δουλειές που ξεπερνάνε το μπόι και την ισχύ της¨

Next Article

Ελλήνες ευρωβουλευτές που δεν ψήφισαν τροπολογία που χαρακτήριζε τους Γκρίζους Λύκους¨ ως εγκληματική οργάνωση…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Απίστευτο… φιλοτιμήθηκαν και συνέλαβαν δύο κατασκόπους…
    Άντε, σιγά σιγά να μπαίνουν στη σειρά και οι επόμενοι…

  2. Ευτυχώς που υπάρχετε εσείς μαζί με μερικούς ακόμα να αναδεικνύετε την βρωμιά και δυσωδία της Τουρκίας. Όταν τελικά ξυπνήσουμε θα είναι αργά. Οι εν Αθήναις κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *